Flyg från Trollhättan till Stockholm från

Billiga flygbiljetter från Trollhättan till Stockholm

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Stockholm
IATA-kod för avreseflygplats
THN
IATA-kod för ankomstflygplats
BMA
Pris tur-och-retur
2 266 kr

Bäst dagar att flyga från LDK till STO

Stockholm — flyguppgifter

Från
Trollhättan
IATA-kod för avreseflygplats
LDK
Till
Stockholm
IATA-kod för ankomstflygplats
STO
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag
Vueling Airlines, Pegasus Airlines, Eurowings, Fly Play, Brussels Airlines, Lufthansa, FlexFlight, Air France
Avstånd
Restid
Flygpris
881 kr

Flyginformation

Billiga flyg Trollhättan-Stockholm

Stockholm är inte bara vår största stad, det är också en stad i klass med andra metropoler världen runt. Här hittar du allt från fin mat till charmiga korvkiosker där man kan unna sig en tunnbrödsrulle efter en lång promenad runt stadskärnan. Med ett billigt flyg från Trollhättan till Stockholm kan du resa till huvudstaden snabbt och smidigt på under en timme. Lätt som en plätt, oavsett om det är för nöjes skull eller om du reser i jobbet. När du reser från Trollhättan till Bromma Stockholm Airport flyger du med BRA. Det finns avgångar alla dagar utom lördag, och under vardagar finns det dessutom flera avgångar per dag att välja mellan. Det är aldrig svårt att hitta flyg till bra pris, men om du bokar dina biljetter i god tid kan du komma särskilt billigt undan.

Se huvudstaden när den är som vackrast med flyg Trollhättan-Stockholm

Stockholm är en underbar stad av många olika anledningar, inte minst för att staden förändras mycket efter årstiden. Stockholm är lika vackert året runt, men staden kan ha förändrats så mycket från en säsong till en annan att den kan kännas som en helt ny stad. Det handlar helt enkelt om vad du själv föredrar. Under vår och sommar verkar det nästan som att hela staden står i blom, inklusive stadskärnan där du hittar ett flertal parkområden.

På hösten får träden varma, röda färger, vilket gör det hur mysigt som helst att sitta med en varm cappuccino på ett kafé någonstans på Södermalm eller i Gamla stan. Under vintern ser Stockholm nästan ut som något från en julsaga, särskilt när det snöar och allt julpynt lyser upp vintermörkret. Om du besöker Stockholm under vintern bör du inte missa julmarknaden i Gamla stan, särskilt för det hemgjorda julgodisets skull. Eftersom Stockholm är det perfekta resmålet oavsett vilken tid på året man besöker staden är det enkelt att hitta ett prisvärt flyg som passar.

Flyg från Trollhättan till Stockholm

Trollhättan-Vänersborgs flygplats är liten, så det är en avslappnad upplevelse att flyga därifrån till Stockholm. Här är avstånden korta och väntetiden i säkerhetskontrollen lika kort. Njut av en räksallad på flygplatsens enda kafé medan du väntar på ditt flyg. Eftersom flygtiden är så kort och flygplatsen så snabbnavigerad kan man till och med flyga till Stockholm och tillbaka på samma dag utan att det tar någon längre tid. Du tar dig enkelt till Trollhättan-Vänersborgs flygplats med lokalbussen, och Västtrafiks bussar stannar utanför flygplatsterminalen i anslutning till avgångar och ankomster.

När du har landat på Stockholm Bromma Airport är det enkelt att ta dig in till centrala Stockholm och påbörja din semester. Flygplatsen ligger endast sju kilometer från centrum. Den resan gör du med bil, tax, flygbuss eller lokaltrafikbuss. Flygbussen tar 20 minuter till Cityterminalen och biljetter går att köpa både ombord och på hållplatsen.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Trollhättan till Stockholm

Topphotell i Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

4 out of 5
Ringvaegen 98, Stockholm
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis frukost, 2 restauranger och 3 barer/lounger. Våra gäster brukar tala ...
Clarion Hotel Stockholm
At Six

At Six

5 out of 5
Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Laen
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 2 barer/lounger. Våra gäster brukar tala ...
At Six
Clarion Hotel Sign

Clarion Hotel Sign

4 out of 5
Östra Järnvägsgatan 35, Stockholm
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis frukost, fullständigt spa och takterrass. De populära sevärdheterna ...
Clarion Hotel Sign
Spara i genomsnitt 15 % på tusentals hotell när du är inloggad
Hotel C Stockholm

Hotel C Stockholm

3.5 out of 5
Vasaplan 4, Stockholm
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och rumsservice. De populära sevärdheterna Ericsson ...
Hotel C Stockholm
Quality Hotel Friends

Quality Hotel Friends

4 out of 5
Råsta Strandväg 1, Solna
Detta hotell har 4 stjärnor och ligger i Solna. Här har du tillgång till gratis frukost, gym och reception (öppen dygnet runt). De populära sevärdheterna Ericsson ...
Quality Hotel Friends
Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

3 out of 5
Kungsbron 1, Stockholm
Detta hotell har 3 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och parkering. De populära sevärdheterna Ericsson Globe och ...
Comfort Hotel Xpress Stockholm Central
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Stockholm
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.