Flyg från Trollhättan till Stockholm från

Billiga flygbiljetter från Trollhättan till Stockholm

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Information om flyg till Stockholm
IATA-kod för avreseflygplatsLDK
IATA-kod för ankomstflygplatsSTO

Stockholm — flyguppgifter

Från Trollhättan
IATA-kod för avreseflygplats LDK
Till Stockholm
IATA-kod för ankomstflygplats STO
Antal verksamma flygbolag
Tillgängliga flygbolag TAP Portugal, Icelandair, British Airways, Scandinavian Airlines
Avstånd
Restid
Flygpris 8 562 kr

Flyginformation

Billiga flyg Trollhättan-Stockholm

Stockholm är inte bara vår största stad, det är också en stad i klass med andra metropoler världen runt. Här hittar du allt från fin mat till charmiga korvkiosker där man kan unna sig en tunnbrödsrulle efter en lång promenad runt stadskärnan. Med ett billigt flyg från Trollhättan till Stockholm kan du resa till huvudstaden snabbt och smidigt på under en timme. Lätt som en plätt, oavsett om det är för nöjes skull eller om du reser i jobbet. När du reser från Trollhättan till Bromma Stockholm Airport flyger du med BRA. Det finns avgångar alla dagar utom lördag, och under vardagar finns det dessutom flera avgångar per dag att välja mellan. Det är aldrig svårt att hitta flyg till bra pris, men om du bokar dina biljetter i god tid kan du komma särskilt billigt undan.

Se huvudstaden när den är som vackrast med flyg Trollhättan-Stockholm

Stockholm är en underbar stad av många olika anledningar, inte minst för att staden förändras mycket efter årstiden. Stockholm är lika vackert året runt, men staden kan ha förändrats så mycket från en säsong till en annan att den kan kännas som en helt ny stad. Det handlar helt enkelt om vad du själv föredrar. Under vår och sommar verkar det nästan som att hela staden står i blom, inklusive stadskärnan där du hittar ett flertal parkområden.

På hösten får träden varma, röda färger, vilket gör det hur mysigt som helst att sitta med en varm cappuccino på ett kafé någonstans på Södermalm eller i Gamla stan. Under vintern ser Stockholm nästan ut som något från en julsaga, särskilt när det snöar och allt julpynt lyser upp vintermörkret. Om du besöker Stockholm under vintern bör du inte missa julmarknaden i Gamla stan, särskilt för det hemgjorda julgodisets skull. Eftersom Stockholm är det perfekta resmålet oavsett vilken tid på året man besöker staden är det enkelt att hitta ett prisvärt flyg som passar.

Flyg från Trollhättan till Stockholm

Trollhättan-Vänersborgs flygplats är liten, så det är en avslappnad upplevelse att flyga därifrån till Stockholm. Här är avstånden korta och väntetiden i säkerhetskontrollen lika kort. Njut av en räksallad på flygplatsens enda kafé medan du väntar på ditt flyg. Eftersom flygtiden är så kort och flygplatsen så snabbnavigerad kan man till och med flyga till Stockholm och tillbaka på samma dag utan att det tar någon längre tid. Du tar dig enkelt till Trollhättan-Vänersborgs flygplats med lokalbussen, och Västtrafiks bussar stannar utanför flygplatsterminalen i anslutning till avgångar och ankomster.

När du har landat på Stockholm Bromma Airport är det enkelt att ta dig in till centrala Stockholm och påbörja din semester. Flygplatsen ligger endast sju kilometer från centrum. Den resan gör du med bil, tax, flygbuss eller lokaltrafikbuss. Flygbussen tar 20 minuter till Cityterminalen och biljetter går att köpa både ombord och på hållplatsen.

Behöver du en hyrbil efter flygresan från Trollhättan till Stockholm

Topphotell i Stockholm

Hôtel Reisen in The Unbound Collection by Hyatt

Hôtel Reisen in The Unbound Collection by Hyatt

5 out of 5
Skeppsbron 12, Stockholm, 111 30
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 barer/lounger och frukost. Våra gäster brukar tala väl ...
Hôtel Reisen in The Unbound Collection by Hyatt
Haymarket by Scandic

Haymarket by Scandic

4 out of 5
Hötorget 13-15, Stockholm, 111 57
Detta hotell för affärsresenären har 4 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och fitnesscenter. Våra gäster brukar ...
Haymarket by Scandic
Clarion Hotel Stockholm

Clarion Hotel Stockholm

4 out of 5
Ringvaegen 98, Stockholm, 104 60
Detta hotell med spa har 4 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och 2 barer/lounger. Våra gäster brukar tala ...
Clarion Hotel Stockholm

Du skulle kunna se lägre priser

Med medlemspriser skulle du kunna spara minst 10 % nu på tusentals boenden.
Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

Comfort Hotel Xpress Stockholm Central

3 out of 5
Kungsbron 1, Stockholm, 111 22
Detta hotell för affärsresenären har 3 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis wi-fi, frukost och parkering. De populära sevärdheterna ...
Comfort Hotel Xpress Stockholm Central
Best Western Hotel Fridhemsplan

Best Western Hotel Fridhemsplan

3.5 out of 5
St Eriksgatan 20, Kungsholmen, Stockholm, Stockholm, 112 39
Detta hotell har 3,5 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis frukost, gratis wi-fi och reception (öppen dygnet runt). Våra gäster brukar ...
Best Western Hotel Fridhemsplan
At Six

At Six

5 out of 5
Brunkebergstorg 6, Stockholm, Stockholms Laen, 111 51
Detta hotell i lyxstil har 5 stjärnor och ligger i Stockholm. Här har du tillgång till gratis wi-fi, 2 restauranger och 2 barer/lounger. Våra gäster brukar tala ...
At Six
Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Stockholm
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.