Resor till Østerbro

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Østerbro med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Østerbro

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Østerbro
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Østerbro

Flyg och hotell i Østerbro

Resa är att upptäcka nya platser. När du är redo att njuta av de fantastiska sevärdheterna med flyg och hotell till Østerbro, kan MrJet ordna så att du får den bästa dealen på det du behöver för en underbar semester.

Skulle det sitta bra med mer pengar på banken? Du kan spara rejält om du väljer att boka både flyg och hotell genom oss.

Med en databas på över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 internationella hotell finns det mycket att välja bland oavsett var du vill resa.

Behöver du fortfarande uppmuntran för att ta steget? Vårt team gör allt för att erbjuda dig fantastiska paketpriser, så om du lyckas hitta ett bättre erbjudande än vårt inom 48 timmar efter genomförd bokning garanterar vi att vi matchar det och återbetalar skillnaden. Det är vår prisgaranti.

Har du inte väntat länge nog på att tillfredsställa äventyrslusten inom dig? Från exotiska städer till spännande äventyr - det enda som sätter gränser är din egen fantasi! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Østerbro

Köpenhamn har mycket mer att erbjuda än bara en myllrande stadskärna. Østerbro är en stadsdel som bara väntar på att bli upptäckt. Omkring 1 200 000 människor kallar den nationella huvudstaden sitt hem, och naturligtvis kommer du ha träffat flera av dem under resans gång! Vill du veta hur man tar sig till Østerbro? På Kastrup haffar du bara en taxi, slänger in dina väskor i bagageutrymmet och reser 10 km åt nordväst. Om du reser från innerstaden behöver du istället åka 3 km åt norr.

Några av stadens mest populära sevärdheter ligger i närheten av Østerbro, och Tivoli och Den lille havfrue är två av de allra bästa. Se dessutom till att få med Rådjursparken och Nyhavn på din lista över saker att se. Ett bra sätt att få en bättre bild av denna livliga stad är att ta en promenad i några av dess olika områden. Så se till att svänga förbi närliggande Northern City och Nørrebro för att uppleva vad de har att erbjuda.

Börjar du känna dig rastlös i Østerbro? Besök då Vor Frelsers Kirke och Rosenborg slot, två fantastiska sevärdheter i hjärtat av Köpenhamn. Slottet Amalienborg och Ny Carlsberg Glyptotek bör också de ingå i ett besök i stadskärnan.

Hitta en barnvakt och ha lite roligt när du besöker Tuborgbryggerierna, Carlsberg Besøgscenter och Baron Boltens Gård.

Önskar du träna ditt sinne? Nationalgalleriet, Det Danske Filminstitut, Gammel Strand och Kunstforeningen Gl Strand är en del populära kulturella sevärdheter.

Ibland kan ett konstverk göra så att du måste lära dig mera om dess bakgrund. Se om personalen kan ge dig lite upplysningar om verken när du besöker Thorvaldsens Museum, Ordrupgaard (konstmuseum), Davids Samling och Dansk Design Center.

Ibland är det stjärnutställningarna som imponerar på oss mest. Andra gånger är det ett litet objekt som har placerats i ett bortglömt hörn. Spana in båda när du besöker Guinness världsrekordmuseum, Frihedsmuseet, Experimentarium och Tycho Brahe Planetarium.

Inget slår känslan av förväntan när en levande föreställning ska komma igång. Vänta på att ridån går upp när du besöker Vega, Grand Teatret, Den kongelige Opera och Forum København.

Det finns inget som att semestra med de energiska barnen för att hjälpa dig att se dagen ur en annan synvinkel. Följ med dem på ett äventyr när ni besöker Kongelige Bibliotek, Kongelige Stalde, Københavns Universitetsbibliotek och Hovedbiblioteket.

Om du är ute efter något äventyrligt att göra med de små, då bör du fara till Tivolis Koncertsal och Vesterbro Pool.

Få saker kan få din själ att komma till ro som synen, ljudet och doften av utomhusmiljö. Pröva själv när du besöker Frederiksberg Have och Kongens Have.

Botaniska trädgården, Palmhuset och Charlottenlund skog kan ge dig en inblick i de olika fåglarna, träden och växterna som existerar i denna region.

Om den snabba takten i staden blir för mycket, ladda då batterierna i en av närliggande parkerna. Fælledparken och Ørstedsparken är alla charmiga platser att koppla av på.

Christiansborg Slot, Nationalmuseet, Rundetårn och Rådhuspladsen kan ge dig en inblick i områdets förgångna.

Frederiks Kirke, S:t Peterskyrkan, Vor Frue Kirke och Christians kirke ger turister chansen att få en djupare förståelse för områdets religiösa sida.

Vid ett besök till Parken kan du gå med lokala fans på både sportevenemang och konserter. Danmarks landslag och FC København har arenan som hemmaplan och gott om kända musiker har spelat här.

Hotell i Østerbro

I Østerbro finns det ett stort antal utmärkta boenden att välja på. Men vi på MrJet har gjort det lite lättare. I vår reseguide har vi nämligen samlat över 106 prisvärda boenden. Där hittar du garanterat ett som passar dig perfekt!

Om du hellre lägger pengar på nya upplevelser än på ett hotellrum kan antingen Wakeup Copenhagen Borgergade eller Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade vara det du är ute efter. Du är ju dock faktiskt på semester. Så det är inte konstigt om du vill unna dig något. Den erfarna personalen på Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen och Skt. Petri kommer se efter alla dina behov.

Østerbro är hem för Tivoli. Om du vill bo på kort avstånd från denna förstklassiga sevärdhet ligger Marriott Copenhagen bara 0,8 km bort. Ett annat populärt val är Scandic Copenhagen, som ligger 0,4 km bort.