Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Köpenhamn hotell

487 kr
Se information
Bokades senast för 19 timmar sen
Urban House Copenhagen by MEININGER

Urban House Copenhagen by MEININGER

Colbjørnsensgade 11, Copenhagen
1 andra ser på detta boende just nu
5,0
av 5, från 1 recensioner
2.0 av 5.0

Detta vandrarhem i Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

1,044 kr
Se information
Bokades senast för 11 timmar sen
Copenhagen Strand Hotel

Copenhagen Strand Hotel

Havnegade 37, Copenhagen
18 andra ser på detta boende just nu
3,8
av 5, från 5 recensioner
4.0 av 5.0

Copenhagen Strand Hotel är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, med ett läge 15 minuters promenad från Nyhavn, Slottet Amalienborg och Thorvaldsens Museum. Vor Frelsers Kirke och Frederiks Kirke ligger också en kvarts promenad härifrån.

709 kr
Se information
Bokades senast för 17 timmar sen
CABINN City

CABINN City

Mitchellsgade 14, Copenhagen
155 andra ser på detta boende just nu
2,5
av 5, från 4 recensioner
2.0 av 5.0

Detta hotell i centrala Köpenhamn ligger tio minuters promenad från Ny Carlsberg Glyptotek, Nationalmuseet och Christiansborg Slot. Tivoli och Strøget ligger också en kvarts promenad härifrån.

1,292 kr
Se information
Bokades senast för 15 timmar sen
Clarion Hotel Copenhagen Airport

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Ellehammersvej 20, Kastrup
10 andra ser på detta boende just nu
4,2
av 5, från 8 recensioner
4.0 av 5.0

Clarion Hotel Copenhagen Airport är ansluten till Köpenhamns flygplats via en täckt gångväg, en 12 minuters tågresa från stadens centrum.

1,179 kr
Se information
Bokades senast för 14 timmar sen
Hotel SP34

Hotel SP34

Sankt Peders Stræde 34, Copenhagen
8 andra ser på detta boende just nu
3,7
av 5, från 3 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn ligger nära S:t Peterskyrkan och Rådhuspladsen. Strøget och Tivoli ligger också tio minuter härifrån.

792 kr
Se information
Bokades senast för 17 timmar sen
Best Western Hotel Hebron

Best Western Hotel Hebron

Helgolandsgade 4, Copenhagen
11 andra ser på detta boende just nu
4,5
av 5, från 2 recensioner
3.0 av 5.0

Best Western Hotel Hebron är ett hotell med miljövänlig profil i centrala Köpenhamn, som ligger tio minuters promenad från Øksnehallen, Tivoli och Rådhuspladsen. Strøget och Ny Carlsberg Glyptotek ligger också en kvarts promenad härifrån.

1,081 kr
Se information
Bokades senast för 16 timmar sen
Absalon Hotel

Absalon Hotel

Helgolandsgade 15, Copenhagen
19 andra ser på detta boende just nu
3,0
av 5, från 1 recensioner
4.0 av 5.0

Detta hotell nära stranden ligger i hjärtat av Köpenhamn, på gångavstånd till Tycho Brahe-planetariet och Tivoli. I närheten finns även Ny Carlsberg Glyptotek och Rådhustorget.

874 kr
Se information
Bokades senast för 22 timmar sen
Savoy Hotel

Savoy Hotel

Vesterbrogade 34, Copenhagen
109 andra ser på detta boende just nu
4,0
av 5, från 1 recensioner
3.0 av 5.0

Detta hotell miljövänligt/hållbart ligger nära flygplatsen i Köpenhamn, bara några steg från Stadsmuseet. I närheten finns även Tivoli och Rådhustorget.

Karta

Nyligen bokade Köpenhamn hotell

Weekend i Köpenhamn

Köpenhamn bjuder på den avslappnade kontinentala stämningen som attraherar oss besökare. Här är det dejligt att vara. I lugn och ro kan man njuta av staden och det danska livet. Gå på Ströget, koppla av med en Hof, njut av Nyhavn, beställ ett smörrebröd, börja eller avsluta kvällen på Tivoli. Stadsdelen Nyhavn är en charmig upplevelse med sina kajer och matserveringar. Vill man uppleva arbetarkvarteren ska man bege sig till Nørrebro, och den fria staden representeras fortfarande av Christiania där man numera kan åka på guidade turer. Att bo på hotell i Köpenhamn är generellt något billigare än att bo på hotell i Sverige. Men som i alla europiska storstäder är det en bra idé att boka rum i god tid före avfärd.

Shopping och fika

Ströget är som gjort för att strosa runt på. Här finns mängder av butiker och är du shoppingsugen i Köpenhamn så har du kommit rätt på Ströget. När du bokar hotell i Köpenhamn finns flera prisklasser och du kan hitta hotell för bra pris även centralt. Under vintern är staden vid Öresund ganska vindpinad men det finns gott om mysiga ölkaféer att slinka in på. När du fikar i Köpenhamn kan du känna dig som i Paris, för Köpenhamn har en kontinental cafékultur. Du kan äta på fantastiskt bra restauranger. God mat är något som har hög prioritet här och man umgås gärna ute, om inte för att äta så för att dricka god öl.

Hotell Köpenhamn – nära kontinenten

Ja, bokar du hotell i Köpenhamn får du genast en smak för kontinenten. Inte bara cafévanorna men också stadslivet har en annorlunda karaktär. Köpenhamn är inte en särskilt stor stad med sina 1,2 miljoner invånare men den sjuder ändå av liv. Öresundsbron tornar upp sig och bereder vägen till denna kontinentala stad. Köpenhamns populäraste sevärdhet måste vara den lilla sjöjungfrun (den lille Havfrue) som finns avporträtterad och sitter på sin sten vid Langelinie. Boka ditt hotell i Köpenhamn och välj mellan allt från flerbäddsrum på vandrarhem till lyxiga sviter på femstjärniga hotell. Resenärer i alla åldrar lockas av den avslappnade skandinaviska staden och dess rika kulturliv – ett guldkorn för turisten.

Senast recenserade i Köpenhamn

Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma