Billiga flygbiljetter till Köpenhamn

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Köpenhamn?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Köpenhamn varierar mellan 8 292 kr och 8 292 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Köpenhamn kan hitta fantastiska flyg för så lite som . Tips för fyndjägare: Maj är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Köpenhamn.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Köpenhamn?

✔️ Flygpriserna till Köpenhamn varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Köpenhamn om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Köpenhamn, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Köpenhamn?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Köpenhamn kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Air Canada. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Köpenhamn med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Köpenhamn kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Köpenhamn?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Fly vardagen med flyg till Köpenhamn

Köpenhamn är en historisk stad med en ungdomlig attityd som upprepade gånger utsetts till världens bästa stad att leva i. Med billiga flyg till Köpenhamn kan du själv ta reda på varför den är så högt skattad bland världens alla städer. Här möts du av frestande matupplevelser, unika sevärdheter och en härligt avslappnad atmosfär vid Öresunds glittrande vatten.

Bästa tiden att besöka Köpenhamn

Köpenhamn är ett populärt resmål där alla årstider har sin charm. Högsäsongen infaller under sommaren, och det är högst tryck på flygresor under juni och juli. Många väljer även att resa hit i december, då stadens varierade utbud av butiker är perfekt för julklappsinköp. Eftersom flygbiljettspriserna kan stiga när efterfrågan är som högst kan det vara en bra idé att boka flyg till Köpenhamn i god tid. Du får ofta de lägsta priserna om du bokar omkring 60 dagar innan avresa. Du kan även komma undan lite billigare genom att söka efter flygresor till Köpenhamn under lågsäsong. Under till exempel januari och februari kan du hitta flyg till förmånliga priser, och du kan dessutom slippa långa köer till de välbesökta sevärdheterna. Om du tar dig tid och jämför flyg till Köpenhamn kommer du att hitta rätt resa för dig!

Ta dig till Köpenhamn från Sverige

Det finns ett antal olika flyglinjer som trafikerar sträckan mellan Sverige och Köpenhamn. Du kan hitta billiga flyg till Köpenhamn från större flygplatser som Stockholm Arlanda Airport och Göteborg Landvetter Airport. Arlanda erbjuder direktflyg mellan Sverige och Köpenhamn med till exempel SAS och lågprisflygbolaget Norwegian, och från Örebro kan du flyga direkt med Adria Airways. Du kan även hitta billiga resor till Köpenhamn från mindre svenska flygplatser, men då har du oftast ett eller flera stopp på vägen.

Ta dig till Köpenhamn från flygplatsen

När du flyger till Köpenhamn landar du på Copenhagen Airport (CPH), i dagligt tal Kastrups flygplats. Kastrup ligger 8 kilometer söder om Köpenhamn och resan in till centrum tar 15–30 minuter beroende på färdmedel. Vill du ta lokaltrafiken kan du välja mellan tåg, tunnelbana och buss. Beroende på vart i Köpenhamn du ska kan de olika transportsätten passa olika bra. Köpenhamn har ett zonsystem där samma priser gäller för de olika färdmedlen, och resan in till centrum, som går genom tre zoner, kostar omkring 20 danska kronor. Både tunnelbanan och tåget har täta avgångar och tar dig mot din slutdestination allra snabbast.

Inspireras av charmiga Köpenhamn

När du stigit ombord på ditt direktflyg till Köpenhamn tar det inte lång tid innan du kan börja utforska den danska huvudstadens alla underbara smultronställen. Varför inte se dig omkring på två hjul? Den platta geografin och det välutbyggda cykelnätet gör Köpenhamn till en stad med en levande cykelkultur. Sväng förbi sevärdheter som nöjesparken Tivoli, statyn Den lille Havfrue och djurparken Zoologisk Have. Köpenhamn är även känt för att vara hett resmål för matintresserade – här kan du beställa in klassisk dansk husmanskost, gastronomi i toppklass, lockande smörrebröd och nybakade danska wienerbröd. Boka ett flyg till Köpenhamn och smaka på Danmark!

Information om flyg till Köpenhamn
Ankomstflygplats
Köpenhamn

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
LAXKöpenhamnmaj 31 till juni 168 292 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.