Resor till Köpenhamn

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Köpenhamn med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

Beste paketresor till Köpenhamn:

Skt. Petri
citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Adina Apartment Hotel Copenhagen
Vestergade
City Hotel Nebo
Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Semesterpaket i Köpenhamn på tre nätter

Skt. Petri
citizenM Copenhagen Radhuspladsen
Adina Apartment Hotel Copenhagen
Vestergade
City Hotel Nebo
Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Köpenhamn

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Köpenhamn
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter att besöka

Flyg och hotell i Köpenhamn

Köpenhamn väntar. Låt MrJet ordna de bästa priserna på flyg och hotell till Köpenhamn.

Vem vill inte ha bra rabatt? När du ordnar paketresor med både flygresa och hotellrum genom oss kan du spara stort.

Om du bokar genom oss finns det inga gränser för allt du kan se och göra. Med en global databas på över 500 partnerflygbolag and more than 500 000 internationella boenden kan du få allt du vill ha.

Glöm inte att om du bokar ett paketerbjudande med MrJet och snubblar över ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och och återbetalar skillnaden enligt vår prisgaranti. Du har allt att vinna!

Är det inte dags att lyssna till reseälskaren inom dig? Från pulserande landskap till hisnande äventyr - möjligheterna vet inga gränser! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Köpenhamn

Boka en resa till Köpenhamn, en destination full av sevärdheter och intressanta platser.

Eftersom 1 200 000 människor bor här kommer du helt säkert att träffa många nya vänner.

Tivoli, är en otrolig sevärdhet, är det som lockar så många resenärer till Köpenhamn. Du kommer att ångra dig om du missar chansen att se den med egna ögon.

På familjeattraktioner såsom Bakken, Tivolis Koncertsal och Vesterbro Pool kommer barnen helt säkert att ha roligt. Och vem vet, det blir kanske roligt för de vuxna också! Missa inte dessa roliga dagsutflykter på din semester i Köpenhamn.

Dyk djupt ned under havets yta och träffa spännande varelser som lever där på Den Blå Planet akvarium. Det allra bästa är att du inte ens behöver bli blöt!

De små kommer att tycka om att åka på utflykt till Köpenhamns zoo. De kommer att få se på nära håll hur djuren beter sig och upptäcka vad som behövs för att sköta dem.

Efter en massa sightseeing måste du längta efter en ölrunda? Detta område har flera omtyckta bryggerihus, så allt du behöver göra är att ta ett som ser trevligt ut. Om det helt enkelt är för svårt att välja är Tuborgbryggerierna och Carlsberg Besøgscenter några vi rekommenderar starkt.

Köpenhamn har några fantastiska grönområden där det finns ett stort utbud av växter. Botaniska trädgården och Palmhuset är platserna att hålla i minnet.

Du behöver inte ta en lång skogspromenad för att se lite grönska. Frederiksberg Have och Fælledparken är bara två av de fantastiska gräsplätterna du hittar mitt i betongdjungeln. Ørstedsparken och Kongens Have är ytterligare två mötesplatser där du kan njuta av grönska.

Börja dagen på bästa sätt med en joggingrunda vid Selsmose-sjön, som är omtyckt av många.

Ta med picknickkorgen och njut av den vackra omgivningen. På Bellevue strandbad och Amager strandpark kan du slappna av helt!

Du har förmodligen redan läst om områdets bästa affärer och museum, men kom ihåg att Köpenhamn har många vackra, naturliga miljöer också. Rådjursparken och Charlottenlund skog är två som rekommenderas. Om du vill fortsätta utforska landets rika fauna ska du också åka till Nationalpark Skjoldungernes Land och Damhusengen, två platser där det finns en enastående natur.

Åk till Guinness världsrekordmuseum eller Frihedsmuseet om vädret är dåligt. Här kan du kolla på utställningarna och njuta av lugnet. Besökare i området rekommenderar ofta Dansk Jødisk Museum och Teatermuseet i Hofteatret.

Från designen bakom olika fartyg till de instrument och föremål som finns ombord, kommer sjöfartsutställningen på Museet för vikingaskepp och Roskilde museum att tilltala alla med intresse av Köpenhamn's sjöfartshistoria.

Vetenskapsfanatikerna bland oss kommer att känna sig som fisken i vattnet på Experimentarium. Genom att presentera ännu mer fascinerande innovationer kommer föremålen på Tycho Brahe Planetarium säkert att väcka din nyfikna sida.

Man behöver inte vara forskningsresande för att få se alla fantastiska under som finns i världen, i synnerhet när man har Naturhistoriska museet. Rummen här är fullpackade med sällsynta arter och intressanta modeller.

Vilken konststil du än fattar tycke för hittar du den förmodligen i Köpenhamn. Inled dagen med ett besök på konstutställningarna i Ny Carlsberg Glyptotek och Thorvaldsens Museum. Om du har tid för mer konst kan du fortsätta till utställningarna i Nationalgalleriet och Museo de Arte Contemporáneo.

Ge dig iväg på en fascinerande tidsresa genom att besöka Nationalmuseet och Stadsmuseet. Här berättas det om stadens unika arv på ett underhållande och intressant sätt.

Det är aldrig slöseri med tid att lära sig mer om historiska händelser och föremål. Låt Den lille havfrue och Christiansborg Slot ge dig en inblick i regionens förflutna. Varför inte också ta dig till Rundetårn och Caritas?

Planera en dagsutflykt till Kastellet och lär dig om varför strukturen var viktig för regionens försvar. När du blickar upp mot murarna är det inte svårt att föreställa sig de turbulenta strider som utkämpades rakt under dina fötter.

Man gjorde allt för att imponera vid byggandet av Slottet Amalienborg och Charlottenborg Slot, och det blev ett storslaget resultat. Även Frederiksborgs slott och Sorgenfri slott bjuder på en fantastisk arkitektur.

Kom ihåg att ha kameran redo när du besöker Rosenborg slot. De upphöja tornen och vackra omgivningarna gör att denna magnifika monumentliknande byggnad kan bli årets semesterkort. Ruinerne under Christiansborg och Eremitageslottet är två sevärdheter till du definitivt bör besöka under din semester i Köpenhamn.

Få din dos av både lokal historia och tro genom ett besök vid Vor Frelsers Kirke och Frederiks Kirke. S:t Peterskyrkan och Vor Frue Kirke är ytterligare några populära religiösa platser som borde finnas med på din lista över saker att se.

Hoppa inte på flyget riktigt ännu - här finns fortfarande mycket att se! Har du exempelvis besökt Det Danske Filminstitut och Kongelige Bibliotek? Kongelige Stalde och Sankt Nikolaj Kirke bjuder också på oförglömliga minnen.

Hotell i Köpenhamn

Visst är det roligt att boka semester? I vår reseguide hittar du inte mindre än 131 prisvärda boenden i Köpenhamn, så det är bara att se vilket som passar dig!

Om du vill åt ett enklare rum utan överflöd är Wakeup Copenhagen Borgergade på Borgergade 9 ett bra alternativ. Ett annat hotell som erbjuder utmärkt service utan att det kostar skjortan är Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade på Carsten Niebuhrs Gade 11. Du är ju dock faktiskt på semester. Så det är inte konstigt om du vill unna dig något ordentligt. Den trevliga personalen på Radisson Blu Royal Hotel, Copenhagen och Skt. Petri kommer se till att din vistelse blir precis som du vill att den ska vara.

Med en sevärdhet som Tivoli är det ingen överraskning att du ser fram emot att besöka Köpenhamn. Varför inte få ut det mesta av denna vida kända ikon genom att bo nära den. Marriott Copenhagen och Scandic Copenhagen ligger båda inom bekvämt gångavstånd.