Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Ibiza

Förslag på billiga flygresor till Ibiza

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 793 kr för enkelflyg och 1 446 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

tors 12 aug.
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
793 kr
Vueling Airlines
tors 12 aug.
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
850 kr
Vueling Airlines
ons 2 juni
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
950 kr
Vueling Airlines
tors 12 aug.
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
989 kr
Vueling Airlines
ons 2 juni
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
1 043 kr
Vueling Airlines
ons 2 juni
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
1 094 kr
Vueling Airlines
tors 12 aug.
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
1 124 kr
Iberia
tors 23 sep. - tors 14 okt.
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
1 446 kr
Lufthansa
tors 23 sep. - tors 14 okt.
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
1 603 kr
Lufthansa
mån 16 aug. - mån 23 aug.
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
1 844 kr
Vueling Airlines
mån 16 aug. - mån 23 aug.
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
1 890 kr
Vueling Airlines
tors 22 juli - tors 29 juli
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
1 945 kr
KLM
tis 6 juli - tis 13 juli
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
2 355 kr
Air France
tis 3 aug. - sön 8 aug.
ARN
Stockholm
IBZ
Ibiza
2 408 kr
Norwegian Air Shuttle

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Ibiza?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Ibiza varierar mellan 1 446 kr och 2 408 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Ibiza kan hitta fantastiska flyg för så lite som 793 kr. Tips för fyndjägare: September är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Ibiza.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Ibiza?

✔️ Flygpriserna till Ibiza varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Ibiza om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Ibiza, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Ibiza?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Ibiza kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Vueling Airlines, Iberia, Lufthansa, KLM, Air France, Norwegian Air Shuttle. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Ibiza med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Ibiza kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Ibiza?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Flyg Ibiza

Ska du resa till Ibiza? Här hittar du de bästa flighterna till alla destinationer du kan tänka dig. Vi har över 400 flygbolag i vår sökfunktion och utöver det 100 000 hotell och världsledande hyrbilsföretag. Vi kanske är ganska så fräcka med att våga påstå att det är här hos oss du hittar den bästa resan, till det bästa priset.

För att hitta det billigaste flyget till Ibiza gör du bara en enkel sökning i vår smarta sökfunktion. Skriv in din destination, avresedatum och antal passagerare. Som sökresultat får du en lättöverskådlig lista som du med enkelhet kan arrangera efter dina egna önskemål. Pris, antal stopp, flygbolag eller total restid. Du avgör själv hur du vill flyga. Om du är lite osäker på vilken dag det är bäst att flyga kan du använda dig av den flexibla sökningen och se alla avgångar till din destination tre dagar före och tre dagar efter det utsatta avresedatumet.

Nu när du letar efter ett billigt flyg till Ibiza antar vi att du är intresserad av att göra klipp. Det är just det du kan göra genom att passa på att boka ditt hotell samtidigt. Du kan spara så mycket som 40% på det. Dessutom finns det mängder av rabatter och specialerbjudanden på vissa hotell, så som uppgradering av hotellrum, gratisnätter och fri frukost. Här kan du dessutom se exakt hur mycket du sparar in på att boka flera saker samtidigt.

Tveka inte längre, gör en sökning och hitta ett billigt flyg till Ibiza.

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.