Hoppa till huvudsektionen
Början av huvudsektionen

Flyg från Stockholm (STO) till Madrid (MAD)

Sök efter flyg

Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Sök hotell

Sök efter flyg + hotell

Avancerade alternativ

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Madrid

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Avgång Stockholm

Ditt flyg från Stockholm avgår från Arlanda flygplats. Arlanda är Sveriges största internationella flygplats, en toppmodern flygplats med kapacitet för 19 miljoner passagerare per år. Här kan du shoppa loss i flertalet butiker och ta dig en bit mat på någon av alla restauranger, de flesta av dessa hittar du i Sky City som finns i terminal 5. Arlanda ligger ungefär 4 mil utanför Stockholm och för att ta dig till dit har du flera alternativ att välja på. Taxi från Stockholm tar ungefär 40 minuter. Tar du Arlanda Expresståg så halverar du restid och befinner dig på flygplatsen så snabbt som 20 minuter. Det går även Flygbussar var tionde minut, både från Stockholm och Uppsala. Om du vill köra själv med egen bil till Arlanda så finns det möjlighet till långtidsparkering.

Flyg från Stockholm till Madrid

Flyga till Madrid

Boka din resa från Stockholm till Madrid genom mrjet.se och ta del av ett flertal fördelaktiga erbjudanden på både flyg och hotell.

Ta sig från Madrids flygplats

När du landat på Madrids internationella flygplats tar du dig lätt in till stadens centrum med tunnelbana, som du kan åka direkt från två av flygplatsens terminaler. Det finns även bussar, taxi och biluthyrning att välja mellan.

Saker att se och göra i Madrid

Madrid är Spaniens huvudstad och staden som nästan aldrig sover. I Madrid finns ett rikt nöjesliv men staden är också fylld av historia. Besök något av de medeltida torgen med sina majestätiska byggnader, och det kungliga slottet Palacio Real. Vill du andas ut i en grönskande park ska du bege dig till Buen Retiro Park som är Madrids största och ligger i utkanten av staden. Pradomuséet är känt som ett av världens främsta museer och har Spaniens största konstsamling. Ströva runt i staden, prova på tapas, njut av uteserveringar och kanske se på tjurfäktning på arenan Las Ventas? Tjurfäktning ses som en konst och ett skådespel i Madrid och är mycket populärt bland lokalbefolkningen.

Karta

Intressanta fakta om flyg från Stockholm till Madrid

  • 2 flyger direkt från Stockholm till Madrid
  • Genomsnittstiden för direktflyg är 4h 0m.
  • Iberia flyg 3315 (2:45 PM GMT, Airbus Industrie A320) är dagens första tillgängliga flyg från Stockholm till Madrid.
  • Iberia flyg3315 (2:45 PM GMT, Airbus Industrie A320) är dagens sista tillgängliga flyg från Stockholm till Madrid.
  • Direktflyg med kortast flygtid från Stockholm till Madrid (Iberia flyg3315, Airbus Industrie A320) är 4h 0m.
  • Direktflyg med längsta flygtid från Stockholm till Madrid (Iberia flyg 3315, Airbus Industrie A320) är 4h 0m.

Flyg och hotell Madrid billigt tillsammans:

Hotellen i Madrid

Se alla 1 093 hotell i Madrid
Hotel Atlantico Madrid
Hotel Atlantico Madrid
Gran Via 38, Madrid
4.0 av 5.0

Detta hotell i Gran Via - Puerta Del Sol ligger tio minuters promenad från Plaza de Callao, Plaza Mayor och Puerta del Sol. Plaza de España och Kungliga palatset ...

2,021 kr

2,021 kr
Gran Vía Capital
Gran Vía Capital
Gran Via 48, Madrid
4.0 av 5.0

Denna lägenhet i Gran Via - Puerta Del Sol ligger tio minuters promenad från Teatro Rialto, Plaza Mayor och Plaza de España. Puerta del Sol och Kungliga palatset ...

1,109 kr

1,109 kr
Hotel Principe Pio
Hotel Principe Pio
Cuesta San Vicente 14, Madrid
3.0 av 5.0

Detta hotell i Austrias ligger tio minuters promenad från Campo del Moro och Plaza de España. Plaza Mayor och Kungliga palatset ligger också 2 km härifrån.

656 kr

656 kr
Hotel Emperador
Hotel Emperador
Gran Via 53, Madrid
4.0 av 5.0

Detta hotell i Gran Via - Puerta Del Sol ligger fem minuters promenad från Teatro Rialto och Plaza de España. Plaza Mayor och Puerta del Sol ligger också tio ...

1,008 kr

1,008 kr
Hotel Nuevo Boston
Hotel Nuevo Boston
Avenida de Aragon 332, Madrid
4.0 av 5.0

Detta hotell i Barajas ligger mindre än en mil från Feria de Madrid kongresscenter, Aquopolis och Real Madrid City. Las Ventas och Museo Thyssen-Bornemisza ligger ...

558 kr

558 kr
Dear Hotel Madrid
Dear Hotel Madrid
Gran Via 80, Madrid
4.0 av 5.0

Detta hotell i boutique-stil ligger i centrala Madrid, en kort promenad från Teatro Coliseum och Plaza de España. I närheten ligger även Plaza Mayor och Kungliga ...

1,025 kr

1,025 kr

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.