Billiga flygbiljetter till Barcelona

Förslag på billiga flygresor till Barcelona

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 99 kr för enkelflyg och 1 848 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Barcelona?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Barcelona varierar mellan 1 848 kr och 1 253 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Barcelona kan hitta fantastiska flyg för så lite som 99 kr. Tips för fyndjägare: December är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Barcelona.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Barcelona?

✔️ Flygpriserna till Barcelona varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Barcelona om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Barcelona, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Barcelona?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Barcelona kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Ryanair, Vueling Airlines, Eurowings, Norwegian Air International Ltd, Iberia, SAS, TAP Portugal, Lufthansa, Brussels Airlines. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Barcelona med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Barcelona kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Barcelona?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Billiga flygbiljetter till Barcelona

Barcelona är en storstad vid Medelhavets kust som erbjuder det mesta, arkitektur, sol och bad, kultur, shopping. Är det sol och bad du är ute efter så är den bästa perioden att besöka Barcelona under juni-september. Stranden är hela 4,5 km lång, så du behöver inte trängas med andra. Vill du även uppleva spansk fotboll, shoppa eller ta bussen för en rundtur är våren och hösten bäst. Maten har en central roll i Spanien. En självklarhet är "Tapas", men även lyxigare alternativ finns. I Barcelona ligger den restaurang, "El Bulli", som 2006 och 2007 utmärktes till världens bästa. Ta dig även tid att besök den gamla stadsdelen "Barri Gotic", Picasso-muséet och Antonió Gaudís "La Pedrera"! Du kan naturligtvis välja att bara boka din flygbiljett hos oss men kom ihåg att vi även erbjuder prisvärda paketresor till Barcelona. En annan fördel med MrJet.se är att du kan vara ute i sista minuten och boka fram till 6 timmar innan avresa!

Weekendresor

Avresa frånDestinationResdatumFlyg från*
VIEBarcelona8 nov. - 14 nov.1 848 kr
*Skatter och avgifter ingår i priserna

Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.