Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter tur och retur till Barcelona

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Billiga flygbiljetter till Barcelona

Barcelona är en storstad vid Medelhavets kust som erbjuder det mesta, arkitektur, sol och bad, kultur, shopping. Är det sol och bad du är ute efter så är den bästa perioden att besöka Barcelona under juni-september. Stranden är hela 4,5 km lång, så du behöver inte trängas med andra. Vill du även uppleva spansk fotboll, shoppa eller ta bussen för en rundtur är våren och hösten bäst. Maten har en central roll i Spanien. En självklarhet är "Tapas", men även lyxigare alternativ finns. I Barcelona ligger den restaurang, "El Bulli", som 2006 och 2007 utmärktes till världens bästa. Ta dig även tid att besök den gamla stadsdelen "Barri Gotic", Picasso-muséet och Antonió Gaudís "La Pedrera"! Du kan naturligtvis välja att bara boka din flygbiljett hos oss men kom ihåg att vi även erbjuder prisvärda paketresor till Barcelona. En annan fördel med MrJet.se är att du kan vara ute i sista minuten och boka fram till 6 timmar innan avresa!

Karta

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.