Det kan finnas reserestriktioner för Italien med anledning av covid-19.

Resor till Recanati

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Recanati med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Recanati

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Recanati
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Recanati

Flyg och hotell i Recanati

Varje globetrotter är unik på sitt eget sätt och du är inget undantag. Låt MrJet bygga den perfekta semestern med flyg och hotell till Recanati för dig och dina vänner.

Du får grymma rabatter om du väljer att boka både biljetter och rum med oss.

Vi kan inte komma på något mer fantastiskt än en välplanerad semester. Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden världen över är du aldrig långt från nästa spännande äventyr.

Och det bästa är att vi erbjuder en prisgaranti. Det innebär att om du lyckas hitta en bättre paketresa inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Packa dina resväskor. Det är dags att komma iväg! Från sanddynor till bergstoppar och alla strandnära paradis däremellan - vi hjälper dig att släppa lös din äventyrslust. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Recanati

Damma av passet, boka flygbiljetter och upptäck allt som en resa till Recanati erbjuder.

Förbered dig på att träffa några nya vänner! Cirka 14 000 människor bor i den här delen av Macerata.

Destinationen ligger 7 km nordöst om Sambucheto och 190 km nordöst om Rom, huvudstaden i landet.

Du måste inte vara konstkritiker för att kunna gilla de konstverk som Leopardihuset har att erbjuda. Ta bara en titt och låt dina tankar vandra.

Vill du få en inblick i historiska Recanati? Isåfall är ett besök till Recanati Torre Civica en perfekt utgångspunkt.

Oavsett vilken trosuppfattning man har är det något med spirituella platser som fyller själen med ro. Santa Maria di Monte Morello-kyrkan är ett måste för människor som söker ett inre lugn.

Det är nästan alltid något på gång på Piazza Giacomo Leopardi, vilket gör det till en fantastisk plats för att träffa stadens invånare.

Att stanna till vid minnesmärken är ett utmärkt sätt att lära sig mer om de olika händelser och människor som har bidragit till att forma en stad. Recanati kyrkogård och Malleus-slottet är bland de mest anmärkningsvärda här.

Hotell i Recanati

Recanati är en otroligt vacker plats men här finns bara några få olika boenden. Du kan hitta mer information om dem i vår reseguide, och kom ihåg att boka tidigt.

Vare sig du är ute efter ett något enklare boende eller en riktigt lyxig upplevelse har den här staden ett och annat att erbjuda. På Villa Belvedere degli Ulivi (Via Corticelli 9) och Hotel Softwood (Via Guglielmo Capodaglio 8) får du bra service utan att behöva betala skjortan. Om du däremot är en sådan person som gillar att bre på lite när du reser kommer Gallery Hotel Recanati eller Hotel Parco passa dig bättre.