Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Recanati hotell

Gallery Hotel Recanati 912 kr
Gallery Hotel Recanati

Gallery Hotel Recanati

Via Falleroni 85, Recanati, MC
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Recanati ligger tio minuters promenad från Villa Colloredo Mels folkmuseum, Giuseppe Persianis teater och Recanati Torre Civica. Piazza Giacomo Leopardi och Leopardihuset ligger också 2 km härifrån.

  Hotel Palazzo Bello 689 kr
  Hotel Palazzo Bello

  Hotel Palazzo Bello

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Recanati ligger mindre än 3 km från Malleus-slottet, Giuseppe Persianis teater och Piazza Giacomo Leopardi. Recanati Torre Civica och Leopardihuset ligger också 3 km härifrån.

   Albergo Ristorante Pizzeria Tonino 745 kr
   Albergo Ristorante Pizzeria Tonino

   Albergo Ristorante Pizzeria Tonino

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Recanati ligger en kvarts promenad från Giuseppe Persianis teater, Malleus-slottet och Piazza Giacomo Leopardi. Recanati Torre Civica och Leopardihuset ligger också en kvarts promenad härifrån.

    Palazzo Dalla Casapiccola Hämta priser
    Palazzo Dalla Casapiccola

    Palazzo Dalla Casapiccola

    Viale del Passero Solitario, 51, Recanati
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta bed and breakfast i Recanati ligger tio minuters promenad från Giuseppe Persianis teater, Leopardihuset och Santa Maria di Monte Morello-kyrkan. Piazza Giacomo Leopardi och Recanati Torre Civica ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Recanati


     Du tänker alltså resa till Recanati? Om du vill ha ett boende i närheten av sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 13 hotell och andra sorters boenden i Recanati.


     Topphotell och andra boendealternativ i Recanati


     Det är lätt att hitta någonstans att bo i Recanati med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna tycker om dessa hotell i Recanati, och framför allt deras gratis frukost:

     • La Cantina di Ale - Hotel Palazzo Bello
     • Hotel Softwood
     • Gallery Hotel Recanati

     Resenärerna brukar tycka om detta hotell i Recanati och framför allt poolen:

     • Gallery Hotel Recanati

     Utforska Recanati


     I Recanati finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Recanati med omnejd:

     • Recanati Torre Civica
     • Piazza Giacomo Leopardi
     • Leopardihuset
     • Santa Maria di Monte Morello-kyrkan
     • Malleus-slottet
     • Basilica di Loreto
     • San Girio-helgedomen

     När du förebereder din resa till Recanati kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Ancona (AOI-Falconara). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Recanati?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Recanati, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Recanati brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och december, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Recanati ligger på 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma