Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Osimo hotell

Cristoforo Colombo 445 kr
Cristoforo Colombo

Cristoforo Colombo

Strada Statale Adriatica Km 310 400, Osimo, AN
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Osimo ligger 3,2 km från Cameranos grottor och 3,3 km från Parco del Conero . Grotte di Osimo och Museo Civico di Osimo ligger också mindre än en mil härifrån.

  G Hotel Hämta priser
  G Hotel

  G Hotel

  Via Sbrozzola 26, Osimo, AN
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Osimo ligger 2,9 km från Cameranos grottor och 3 km från Parco del Conero . Grotte di Osimo och Museo Civico di Osimo ligger också mindre än en mil härifrån.

   La Commenda Boutique Design Hämta priser
   La Commenda Boutique Design

   La Commenda Boutique Design

   Via Della Commenda 1, Osimo, AN
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast ståtar med ett läge i en regionalpark och ligger mindre än 15 km från Museo Luigi Paolucci, Museo Civico di Osimo och Grotte di Osimo. San Giuseppe da Copertinos katedral och Teatro Studio V. Moriconi ligger också mindre än två mil härifrån.

    Agriturismo Azienda Agricola Alfieri Hämta priser
    Agriturismo Azienda Agricola Alfieri

    Agriturismo Azienda Agricola Alfieri

    Via Albanelli, 2, Osimo
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna gård ligger på landet, mindre än en mil från Museo Civico di Osimo, Grotte di Osimo och San Giuseppe da Copertinos katedral. Monte Conero ligger 25,1 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Osimo


     Du tänker alltså ta en semester i Osimo? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 20 hotell och andra boendealternativ i Osimo.


     Topphotell och andra boendealternativ i Osimo


     Du kan enkelt hitta boende i Osimo med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, gratis flygtransfer eller pool till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Osimo, och framför allt deras gratis frukost:

     • Villa Coralia
     • Agriturismo Azzurro
     • Cristoforo Colombo

     Dessa hotell i Osimo får bra betyg av resenärerna, som brukar uppskatta deras pool:

     • Hotel Palace Del Conero
     • La Commenda Boutique Design
     • Villa Belvedere degli Ulivi

     Resenärer som bor på detta hotell i Osimo brukar tycka om gymmet:

     • G Hotel

     Utforska Osimo


     Det promenadvänliga Osimo är känt för sina restauranger. Populära sevärdheter i Osimo med omnejd:

     • Grotte di Osimo
     • Museo Civico di Osimo
     • Museo Luigi Paolucci
     • Recanati Torre Civica
     • Piazza Giacomo Leopardi
     • Parco del Conero
     • Leopardihuset

     När du planerar resan till Osimo kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Ancona (AOI-Falconara). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Osimo?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Osimo, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Osimo brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är maj och juli, medan de torraste är februari och januari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 4°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 10°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 10 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 23°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Osimo är 35 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma