Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Loreto

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Loreto med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Loreto

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Loreto
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Loreto

Flyg och hotell i Loreto

MrJet hjälper dig med allt från flyg och hotell till Loreto till alla roliga äventyr under vistelsen så att din resa till Loreto blir precis så som du önskar.

Om du ordnar både flygresa och hotellrum med oss får du extra pengar att lägga på roliga saker under resan.

Visualisera den perfekta resan medan du granskar våra många flygbolagspartners och över 500 000 internationella boenden.

Vår prisgaranti innebär att om du köper en paketresa med MrJet och sedan hittar ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och ger dig tillbaka skillnaden. Hur låter det?

Från städerna som aldrig sover till de lugnaste byarna. Det finns upplevelser att upptäcka i varje hörn av världen. Det är dags att packa väskorna och bege sig av! Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resor till Loreto

Det är i områden som Loreto som du verkligen kan uppleva stadens charm. Det är dags att ge sig ut på nya äventyr i Ancona. Stadens omgivningar kommer du dela med uppemot 120 000 invånare. Landar du på Falconara? Då ska du stuva in väskorna i en taxi och åka 30 km åt sydöst. Om du istället kommer från centrum behöver du ta dig 20 km åt söder.

Loreto är en dröm för turister. Ett stort antal av stadens bästa turistattraktioner går att hitta i närheten av detta fascinerande område, inklusive Basilica di Loreto och Recanati Torre Civica. Glöm inte att även ta med Leopardihuset och Santa Maria di Monte Morello-kyrkan på din sightseeinglista. Ett bra sätt att få en bättre helhetsbild av denna stad är att utforska några av dess olika områden. Så se till att titta förbi närliggande Casa Serranello och Castelfidardo för att upptäcka allt de har att erbjuda.

Piazza Giacomo Leopardi, Recanati kyrkogård och Malleus-slottet kommer säkert att imponera på besökare med historieintresse. Gör lite efterforskningar innan resan så du fullkomligt kan uppskatta dessa fascinerande platser.

Hotell i Loreto

Se till att välja ut ditt boende i Loreto tidigt. Börja med att ta hjälp av vår reseguide. Här kan du hitta inte mindre än 42 boenden på ett och samma ställe.

Du behöver inte lägga ut allt för mycket för en natt i Loreto. L'Antico Uliveto vid Contrada Palazzo Rosso 1 och Villa Belvedere degli Ulivi vid Via Corticelli 9 är två alternativ för dig som vill bo billigt. Du kanske hellre tänker unna dig en riktigt påkostad semester? Om du bokar in dig på Hotel Sirolo eller Life Hotel kan du förvänta dig att bli behandlad som kunglighet.