Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Resa till Pontalina

Vilket slags äventyr du än vill ha finns det massvis med möjligheter när du planerar din resa till Pontalina.

Flyg och hotell i Pontalina

Börja semestern nu och låt det skickliga reseteamet på MrJet boka flyg och hotell till Pontalina. Flygbiljetter, boende och oförglömliga upplevelser — vi kan förverkliga din drömresa. Allt du behöver tänka på är att packa väskan!

Om du bokar både flygresa och hotellrum med oss har du mer pengar att spendera under vistelsen.

Med allt du behöver samlat på ett enda ställe är det enklare än någonsin att boka drömresan. Över 500 partnerflygbolag och mer än 500 000 boenden världen över gör att du kan ge dig iväg på nolltid.

Till råga på allt erbjuder vi en prisgaranti. Det innebär att om du hittar en bättre paketresa inom 48 timmar, så matchar vi det och ger dig tillbaka skillnaden.

Carpe diem! Fånga dagen och leta fram den där resväskan. Otroliga äventyr väntar dig över hela vår planet och vi är här för att hjälpa dig att utforska dem. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pontalina

Pontalina ligger 250 km sydväst om huvudstaden Brasilia.

Har du lust att vidga dina vyer? Morrinhos ligger bara 45 km sydöst om Pontalina, och Piracanjuba hittar du 50 km åt nordöst. Ta en tur i bilen och upptäck vad som finns i området runt omkring Pontalina.

Gör din vistelse i området till en oförglömlig upplevelse med en dag av terrängcykling eller bergsklättring. Båda är mycket populära utomhusaktiviteter i dessa trakter.

Behöver du inspiration för utomhusnöjen som passar både dig och barnen? Picknick och fågelskådning är två utmärkta alternativ om du vill njuta av en lugn och skön eftermiddag.

Ge dig iväg på en upptäcktsresa med en kunnig guide och andra likasinnade resenärer. Det finns gott om alternativ att välja och vraka mellan i regionen, såsom guidade naturvandringar, viltsafari och stadsvandringar.

Vill du prova på aktiviteter som inte är på torra land? Central - West Region är ett perfekt område för dig som känner för att prova på bad eller snorkling.

Det är häpnadsväckande hur mycket det finns att se och göra när du besöker regionens historiska museer. Avvara några timmar och upptäck allt de har att erbjuda.

Slappna av lite genom att besöka ett par underbara sevärdheter ute i det fria. I området hittar du en hel del utomhusutställningar och trädgårdar.

Låt din inre historiker träda fram när du besöker några av områdets traditionella byar. Dessa är fantastiska platser om du vill lära dig om regionens förflutna.

Om du pratar med en ivrig resenär kommer hen att säga att det lättaste sättet att få ut så mycket som möjligt av din reseupplevelse är att lära sig en handfull lokala ord och uttryck. Quanto custa isto? kan vara praktiskt att kunna. Det översätts som ”hur mycket kostar det?”. Du tycker kanske att Como te chamas? är lättare att uttala? Frasen betyder ”vad heter du?”.

Mat, dans och musik – nationaldagsfirandet visar upp det bästa ett land har att erbjuda. Kom ihåg att hänga med ortsborna under Brasiliens självständighetsdag den 7 september.

Até logo behöver inte vara ett farväl för gott. Varför inte behålla några brasilianska real för den dagen du återvänder hit?

Santa Genoveva är den närmaste flygplatsen, cirka 100 km norr om centrum av Pontalina. Staka ut en resväg, packa din resväska och sätt på larmet – och se till att du inte trycker på snoozeknappen för många gånger!

Karta

Pontalina - Paketresor

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

Hotel Roma

Hotel Roma

Av. Dom Pedro II, esquina R. Tiradentes, s/n, Centro, Edéia, GO
    3.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell ligger i Edéia.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma