Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Pontalina hotell

Hotel Roma Hämta priser
Hotel Roma

Hotel Roma

Av. Dom Pedro II, esquina R. Tiradentes, s/n, Centro, Edéia, GO
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Edéia.

  Karta

  När passar det bäst att utforska Pontalina?


  Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Pontalina, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Pontalina brukar vara september och oktober, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är augusti och juli.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 638 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 153 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 46 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 631 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Pontalina är 1468 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma