Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Cristianópolis hotell

Hotel Fazenda Marco Polo Hämta priser
Hotel Fazenda Marco Polo

Hotel Fazenda Marco Polo

Rod GO-020, KM-081, Zona Rural de Cristianópolis, Cristianópolis, GO
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga gård på landet i Cristianópolis ligger mindre än 3 km från Lago de Cristianópolis, Praça Igreja Catolica och Cristianópolis katolska kyrka.

  Karta

  Topphotell och andra boendealternativ i Cristianópolis


  Det går lätt att hitta någonstans att bo i Cristianópolis med MrJet, du kan söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


  Gästerna uppskattar detta hotell i Cristianópolis och nämner ofta deras gratis frukost:

  • Hotel Fazenda Marco Polo

  Resenärerna brukar gilla detta hotell i Cristianópolis och i synnerhet poolen:

  • Hotel Fazenda Marco Polo

  Utforska Cristianópolis


  I Cristianópolis finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Cristianópolis med omnejd:

  • Cristianópolis katolska kyrka
  • Praça Igreja Catolica
  • Lago de Cristianópolis

  När du planerar resan till Cristianópolis kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Caldas Novas (CLV-Nelson Ribeiro Guimaraes). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


  När passar det bäst att utforska Cristianópolis?


  Om du funderar på när det är bäst att resa till Cristianópolis, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Cristianópolis brukar vara september och oktober, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är augusti och juli.


  Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 638 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 153 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 46 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 631 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Cristianópolis ligger på 1468 millimeter.

  Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma