Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Edéia - 2 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Edéia

Edéia hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Edéia
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

När passar det bäst att utforska Edéia?

Om du undrar när det är bäst att åka till Edéia, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Edéia brukar vara september och oktober, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är juli och juni.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 19°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 638 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 13°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 153 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 46 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 631 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Edéia ligger på 1468 millimeter.