Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Tokyo

Priserna hittades under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Upplev en helt annan värld med billiga flyg Stockholm-Tokyo

Unna dig själv en unik resa till en av världens mest välkända metropoler med ett flyg från Stockholm till Tokyo. Tokyo är en stad som alla borde se minst en gång i livet. Det är utan tvekan Japans ständigt pulserande hjärta. Här möter du en otrolig mängd av varierade upplevelser – från det ultramoderna, som reflekteras i stadsarkitekturen, till det sinnligt traditionella, som ett besök i shintohelgedomen Meiji jingū. Med billiga flyg från Stockholm till Tokyo är du framme på tolv timmar och kan snart njuta av autentisk sushi och kela med en uggla på ett av Tokyos spännande djurkaféer.

Res till en storstad som aldrig sover med flyg Stockholm-Tokyo

Det har aldrig förr varit så lätt att besöka Tokyo. När du flyger med Finnair tar de 820 milen mellan Stockholm och Tokyo knappt tolv timmar med en mellanlandning i Helsingfors. Är priset däremot viktigare än flygtiden kan du ofta spara pengar genom att välja en lite längre resa, med exempelvis LOT Polish Airlines eller Air Berlin.

På flygplatsen i Stockholm

Ditt flyg till Tokyo avgår från Stockholm Arlanda Airport, Bromma Stockholm Airport eller Stockholm-Västerås Airport. Valet är ditt! Priserna är snarlika och flera av sträckorna trafikeras av samma flygbolag.

Föredrar du att flyga från Stockholm Arlanda Airport har du fördelen av en flygplats som är enkel att ta sig till med många val av transport. Smidigast är onekligen snabbtåget Arlanda Express som tar dig de fyra milen från Stockholm till flygplatsen på 20 minuter. Pendeltåg, buss, taxi och bil tillhör också alternativen, men då får du räkna med en resa på 40 minuter.

Bromma Stockholm Airport är det naturliga alternativet för dig som bor i centrala Stockholm. Det är nämligen Stockholms mest centrala flygplats! Med flygbuss från Cityterminalen tar resan bara 20 minuter.

Stockholm-Västerås Airport är det naturliga alternativet för dig som bor norr om Stockholm. Denna nätta flygplats ligger elva mil från huvudstaden och nås lätt med flygbuss och lokalbuss från ett flertal orter, som Stockholm, Västerås, Enköping, Karlstad och Örebro.

Du landar i Tokyo

När du sen landar i Tokyo kommer du till Tokyo International Airport, också känd som Haneda Airport, eller Narita International Airport. Oavsett vilken flygplats du väljer att landa på kommer du omedelbart att bli imponerad av stadens effektiva infrastruktur. Det är lätt att hitta en taxi med en chaufför som är van vid engelsktalande resenärer, och att ta tåget är en upplevelse man inte bör missa.

Tokyo International Airport ligger endast en och en halv mil från centrum. Med tåg eller monorail tar resan endast tretton minuter direkt från den internationella terminalen. Det går också regelbundna bussar, men notera att biljetterna säljs i en automat vid hållplatsen – du kan alltså inte köpa biljett ombord.

Narita International Airport ligger sex mil från centrala Tokyo. Till staden tar du dig lätt med tåg på 50 minuter, från terminal 1 eller 2, eller med buss på strax över en timme, från terminal 1, 2 eller 3.

Praktisk design och modernitet definierar staden och gör att det är hur lätt som helst att ta sig omkring till olika områden, även om man inte pratar japanska. Eftersom Japan är ett relativt litet land går det dessutom snabbt att besöka andra delar av landet, som Kyoto eller Osaka.

Den bästa tiden att besöka Tokyo

Japan är vackert året om, men den mysigaste tiden för ett besök är utan tvekan på våren mellan mars och maj. Då kan man se de kända körsbärsträden i blom. Vädret är varmt och skönt, och luftfuktigheten har ännu inte stigit till sommarens nivå, så man kan njuta av en ljuvlig atmosfär. Vill du komma undan lite billigare ska du istället boka in din resa i månadsskiftena november–december eller januari–februari, då flygpriserna är som lägst. Som dyrast är Tokyo under sommaren, stadens högsäsong för turism.

När man väljer att resa beror självklart lite på vad man planerar att se och göra när man väl är på plats. Japan bjuder till exempel på fantastisk skidåkning på ett antal orter där man också kan njuta av varmvattenkällor i en orörd miljö. Har du tur ser du kanske en japansk makak (även kallad snöapa) ta sig ett snabbt bad. Aporna älskar nämligen att bada i källorna, särskilt under vintern. Gå inte miste om en resa du inte kommer att glömma i första taget, utan boka ditt flyg från Stockholm till Tokyo så snart som möjligt så att du kan flyga till bästa möjliga pris.

Flyg och hotell Tokyo billigt tillsammans:

Hotellen i Tokyo

Se alla 1 443 boenden i Tokyo
APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower

3-14-1 Honmachi, Shibuya-ku, Tokyo
  3.0 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Shinjuku ligger 1 km från Tokyo Metropolitan Government Building och 2,3 km från Meiji Jingu-helgedomen. Kejserliga palatset och Tokyo Midtown ...

  APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower492 kr

  APA Hotel & Resort Nishishinjuku Gochome Eki Tower492 kr
  Shinjuku Granbell Hotel

  Shinjuku Granbell Hotel

  2-14-5 Kabuki-cho, Tokyo
   4.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Shinjuku ligger mindre än en mil från Samurai Museum , Shinjuku Golden Gai och Isetan Shinjuku (varuhus). VR Zone Shinjuku och Omoide Yokocho ...

   Shinjuku Granbell Hotel935 kr

   Shinjuku Granbell Hotel935 kr
   Hotel Gracery Shinjuku

   Hotel Gracery Shinjuku

   1-19-1 Kabukicho, Shinjuku-ku, Tokyo
    4.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell i Shinjuku ligger fem minuters promenad från Robot Restaurant och Golden Gai. Tokyo Metropolitan Government Building och Shinjuku Central Park ligger ...

    Hotel Gracery Shinjuku1 409 kr

    Hotel Gracery Shinjuku1 409 kr
    APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

    APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

    1-20-2 Kabukicho, Tokyo
     3.0 av 5.0
      
      
     4,0 av 5 (1 recensioner)

     Detta hotell i Shinjuku ligger tio minuters promenad från Omoide Yokocho och Shinjuku Golden Gai. Tokyo Metropolitan Government Building och Meiji Jingu-helgedomen ...

     APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower707 kr

     APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower707 kr
     Hotel Niwa Tokyo

     Hotel Niwa Tokyo

     1-1-16 Kandamisaki-cho, Chiyoda-ku, Tokyo
      4.0 av 5.0
       
       
      4,5 av 5 (2 recensioner)

      Detta hotell i Chiyoda ligger 0,1 km från Koishikawa Botanical Garden och mindre än en mil från Tokyo Dome och Kejsarpalatsets trädgård. Akihabara ("Elektronikstaden") ...

      Hotel Niwa Tokyo812 kr

      Hotel Niwa Tokyo812 kr
      Park Hotel Tokyo

      Park Hotel Tokyo

      1-7-1 Higashi-Shimbashi, Minato-ku, Tokyo
       4.0 av 5.0
        
        
       4,5 av 5 (2 recensioner)

       Detta hotell med spa i Shiodome ligger mindre än en mil från Ginza Graphic Gallery, Ginza Six och Kabuki-za-teatern. Ginza Wako Building och Tokyo Tower ligger ...

       Park Hotel Tokyo1 248 kr

       Park Hotel Tokyo1 248 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.