Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.

Billiga flygbiljetter från Stockholm till Tokyo

Priser som hittats under de senaste 7 dagarna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Upplev en helt annan värld med billiga flyg Stockholm-Tokyo

Unna dig själv en unik resa till en av världens mest välkända metropoler med ett flyg från Stockholm till Tokyo. Tokyo är en stad som alla borde se minst en gång i livet. Det är utan tvekan Japans ständigt pulserande hjärta. Här möter du en otrolig mängd av varierade upplevelser – från det ultramoderna, som reflekteras i stadsarkitekturen, till det sinnligt traditionella, som ett besök i shintohelgedomen Meiji jingū. Med billiga flyg från Stockholm till Tokyo är du framme på tolv timmar och kan snart njuta av autentisk sushi och kela med en uggla på ett av Tokyos spännande djurkaféer.

Res till en storstad som aldrig sover med flyg Stockholm-Tokyo

Det har aldrig förr varit så lätt att besöka Tokyo. När du flyger med Finnair tar de 820 milen mellan Stockholm och Tokyo knappt tolv timmar med en mellanlandning i Helsingfors. Är priset däremot viktigare än flygtiden kan du ofta spara pengar genom att välja en lite längre resa, med exempelvis LOT Polish Airlines eller Air Berlin.

På flygplatsen i Stockholm

Ditt flyg till Tokyo avgår från Stockholm Arlanda Airport, Bromma Stockholm Airport eller Stockholm-Västerås Airport. Valet är ditt! Priserna är snarlika och flera av sträckorna trafikeras av samma flygbolag.

Föredrar du att flyga från Stockholm Arlanda Airport har du fördelen av en flygplats som är enkel att ta sig till med många val av transport. Smidigast är onekligen snabbtåget Arlanda Express som tar dig de fyra milen från Stockholm till flygplatsen på 20 minuter. Pendeltåg, buss, taxi och bil tillhör också alternativen, men då får du räkna med en resa på 40 minuter.

Bromma Stockholm Airport är det naturliga alternativet för dig som bor i centrala Stockholm. Det är nämligen Stockholms mest centrala flygplats! Med flygbuss från Cityterminalen tar resan bara 20 minuter.

Stockholm-Västerås Airport är det naturliga alternativet för dig som bor norr om Stockholm. Denna nätta flygplats ligger elva mil från huvudstaden och nås lätt med flygbuss och lokalbuss från ett flertal orter, som Stockholm, Västerås, Enköping, Karlstad och Örebro.

Du landar i Tokyo

När du sen landar i Tokyo kommer du till Tokyo International Airport, också känd som Haneda Airport, eller Narita International Airport. Oavsett vilken flygplats du väljer att landa på kommer du omedelbart att bli imponerad av stadens effektiva infrastruktur. Det är lätt att hitta en taxi med en chaufför som är van vid engelsktalande resenärer, och att ta tåget är en upplevelse man inte bör missa.

Tokyo International Airport ligger endast en och en halv mil från centrum. Med tåg eller monorail tar resan endast tretton minuter direkt från den internationella terminalen. Det går också regelbundna bussar, men notera att biljetterna säljs i en automat vid hållplatsen – du kan alltså inte köpa biljett ombord.

Narita International Airport ligger sex mil från centrala Tokyo. Till staden tar du dig lätt med tåg på 50 minuter, från terminal 1 eller 2, eller med buss på strax över en timme, från terminal 1, 2 eller 3.

Praktisk design och modernitet definierar staden och gör att det är hur lätt som helst att ta sig omkring till olika områden, även om man inte pratar japanska. Eftersom Japan är ett relativt litet land går det dessutom snabbt att besöka andra delar av landet, som Kyoto eller Osaka.

Den bästa tiden att besöka Tokyo

Japan är vackert året om, men den mysigaste tiden för ett besök är utan tvekan på våren mellan mars och maj. Då kan man se de kända körsbärsträden i blom. Vädret är varmt och skönt, och luftfuktigheten har ännu inte stigit till sommarens nivå, så man kan njuta av en ljuvlig atmosfär. Vill du komma undan lite billigare ska du istället boka in din resa i månadsskiftena november–december eller januari–februari, då flygpriserna är som lägst. Som dyrast är Tokyo under sommaren, stadens högsäsong för turism.

När man väljer att resa beror självklart lite på vad man planerar att se och göra när man väl är på plats. Japan bjuder till exempel på fantastisk skidåkning på ett antal orter där man också kan njuta av varmvattenkällor i en orörd miljö. Har du tur ser du kanske en japansk makak (även kallad snöapa) ta sig ett snabbt bad. Aporna älskar nämligen att bada i källorna, särskilt under vintern. Gå inte miste om en resa du inte kommer att glömma i första taget, utan boka ditt flyg från Stockholm till Tokyo så snart som möjligt så att du kan flyga till bästa möjliga pris.

Hotellen i Tokyo

Se alla 4 571 boenden i Tokyo

Uppskattat pris för 1 natt och 2 vuxna

BESPOKE HOTEL Shinjuku

BESPOKE HOTEL Shinjuku

2-2-17 Kabukicho, Tokyo, Tokyo
  3.5 av 5.0
   
   

  Detta hotell i Shinjuku ligger tio minuters promenad från Robot Restaurant och Isetan Shinjuku (varuhus). Shinjuku Gyoen nationalpark och Tokyo Metropolitan ...

  BESPOKE HOTEL Shinjuku460 kr

  3 nov. - 4 nov.

  BESPOKE HOTEL Shinjuku460 kr
  APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae

  APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae

  2-2-8 Shinjuku, Shinjuku, Tokyo, Tokyo-to
   3.0 av 5.0
    
    

   Detta hotell i Shinjuku ligger tio minuters promenad från Shinjuku Gyoen nationalpark och Isetan Shinjuku (varuhus). Robot Restaurant och Samurai Museum ligger ...

   APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae761 kr

   1 nov. - 2 nov.

   APA Hotel Shinjuku Gyoen-mae761 kr
   Grand Hyatt Tokyo

   Grand Hyatt Tokyo

   6-10-3 Roppongi, Minato-Ku, Tokyo, Tokyo-to
    5.0 av 5.0
     
     

    Detta hotell i lyxstil i Azabu-Jūban ligger mindre än 2 km från Tokyo Midtown och Nezu konstmuseum. Tokyo Tower ligger 2 km härifrån. Roppongi station ligger ...

    Grand Hyatt Tokyo4 443 kr

    3 nov. - 4 nov.

    Grand Hyatt Tokyo4 443 kr
    HOTEL MYSTAYS PREMIER Akasaka

    HOTEL MYSTAYS PREMIER Akasaka

    2-17-54 Akasaka, Minato, Tokyo
     3.5 av 5.0
      
      

     Detta hotell i Akasaka ligger 15 minuters promenad från Suntory Hall (konserthus) och Tokyo Midtown. Roppongi Hills och Tokyo Tower ligger också 2 km härifrån. ...

     HOTEL MYSTAYS PREMIER Akasaka510 kr

     15 nov. - 16 nov.

     HOTEL MYSTAYS PREMIER Akasaka510 kr
     APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

     APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower

     1-20-2 Kabukicho, Shinjuku, Tokyo
      3.0 av 5.0
       
       
      4,0 av 5 (1 recensioner)

      Detta hotell i Shinjuku ligger en kvarts promenad från Omoide Yokocho och Shinjuku Gyoen nationalpark. Tokyo Metropolitan Government Building och Meiji Jingu-helgedomen ...

      APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower761 kr

      1 nov. - 2 nov.

      APA Hotel Shinjuku Kabukicho Tower761 kr
      Hotel Monterey Ginza

      Hotel Monterey Ginza

      2-10-2 Ginza, Chuo-Ku, Tokyo, Tokyo-to
       3.5 av 5.0
        
        

       Detta hotell i Ginza ligger tio minuters promenad från Mitsukoshi, Kabuki-za-teatern och Ginza Six . Tokyos internationella forum och Imperial Garden Theatre ...

       Hotel Monterey Ginza886 kr

       15 nov. - 16 nov.

       Hotel Monterey Ginza886 kr

       Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

       Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

       Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.