Billiga hotell i Kobe - 284 att välja från

Hotell från 366 kr

Kolla hotellpriser i Kobe

Kobe hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Kobe
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Kobe

Topperbjudanden på lyxhotell i Kobe

Kobebiff i Japans Paris - Kobe

Norr om Osaka i Osakabukten i Japan ligger hamnstaden Kobe. Vid en Japanresa är det en god idé att besöka denna stad. Som i resten av Japan finns fantastisk mat i Kobe och från Kobe kommer den kända Kobebiffen. I Kobe finns varma källor och Kobe är en känd modestad som dessutom kan stoltsera med sin egen modevecka. Söker du ett hotell i Kobe? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Kobe. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Kobe. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i hela världen, om du söker ett annat resmål eller en annan destination.

Hotell Kobe

I Japan säger man ”om du inte kan åka till Paris, åk till Kobe” och då syftar man på allt mode som finns i Kobe. I Kobe och Japan i stort finns en stor fascination för den franska huvudstaden och du hittar lätt till kaféer som serverar croissanter. Många reser till Japan just för matkulturen, och bokar du hotell i Kobe får du ta del av denna och har möjlighet att prova Kobebiff på plats. Något du bör göra när du semestrar i Japan är att gå på ”onsen” – badhus med vatten från varma källor. I Kobe finns Arima, ett av de äldsta onsen i Japan.

Kulinarisk resa till Kobe

Kobebiffen sägs ha det saftigaste och smakrikaste köttet i världen. Delikatessen kan köpas i stora delar av världen för dyra pengar och kommer från en ko av en speciell ras, ”wagyu”, som finns i Japan. Korna blir uppfödda på ett speciellt sätt. Har du en smalare plånbok finns det gott om prisvärda alternativ för att äta ute när du bokar hotell i Kobe. Det finns gott om nudelställen som serverar nudelsoppa ”ramen”. Ramen är något helt annat än nudlarna från studentkorridoren – en hel måltid med kött, grönsaker, ägg med mera kan rymmas i denna utsökta nudelsoppa. Boka hotell i Kobe och ta del av det fantastiska japanska köket.