Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli
Nästa helg
17 juli - 19 juli

Yport hotell

Hôtel Restaurant Pub La Sirène Hämta priser
Hôtel Restaurant Pub La Sirène

Hôtel Restaurant Pub La Sirène

7 bd. Alexandre Dumont, Yport, Normandie
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Yport ligger 0,1 km från Alabasterkusten och 4,5 km från Fécamp Beach. Abbaye de la Trinite (Treenighetsklostret) och Turisttåg mellan Etretat och Caux ligger också mindre än en mil härifrån.

  Campanile Le Havre Centre 510 kr
  Campanile Le Havre Centre

  Campanile Le Havre Centre

  126 Cours De La Republique, Le Havre
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger i Sainte Marie - Saint Leon, mindre än 3 km från Perrets modellägenhet, Volcano och Naturhistoriska museet. Katedralen i Le Havre och S:t Josephs kyrka ligger endast 3 km härifrån. Le Havre station ligger på 8 minuters gångavstånd.

   Premiere Classe Le Havre Centre 364 kr
   Premiere Classe Le Havre Centre

   Premiere Classe Le Havre Centre

   Rue Nungesser et Coli, Le Havre, Haute Normandie
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i centrala Le Havre ligger mindre än 2 km från Stade Océane och Docks Vauban. Carré des Docks och Stade Jules Deschaseaux ligger också 3 km härifrån. Le Havre-Graville station ligger på 15 minuters gångavstånd och till Le Havre station promenerar du på 27 minuter.

    Hotel Le Rayon Vert Hämta priser
    Hotel Le Rayon Vert

    Hotel Le Rayon Vert

      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med direkt tillgång till stranden i Etretat ligger nära Alabasterkusten och Étretat Beach. Falaise d'Aval och Falaise d'Amont ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Yport


     Du funderar alltså på att resa till Yport? Om du vill hitta ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid dina sökresultat för att få träffar nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 5 hotell och andra boendealternativ i Yport.


     Utforska Yport


     I Yport finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Yport med omnejd:

     • Alabasterkusten
     • Fécamp Beach
     • Turisttåg mellan Etretat och Caux
     • Palais Bénédictine
     • Abbaye de la Trinite
     • Cap Fagnet
     • Chocolats Hautot

     När du planerar resan till Yport kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Deauville (DOL-Normandie). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Yport?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Yport, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Yport brukar vara augusti och september, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och november, medan de torraste är april och september.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Yport ligger på 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma