Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
24 jan. - 26 jan.
Nästa helg
31 jan. - 2 feb.

Yvetot hotell

B&B Hotel YVETOT Hämta priser
B&B Hotel YVETOT

B&B Hotel YVETOT

6 Avenue Micheline Ostermeyer, Yvetot
   
  2.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Yvetot ligger 13,7 km från Eglise Notre Dame och 15,1 km från Fontenelle-klostret. Caresse de Tigre och Base de loisirs du Lac de Caniel ligger också mindre än tre mil härifrån. Yvetot station ligger på 28 minuters gångavstånd.

  Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection 2 232 kr
  Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection

  Hotel de Bourgtheroulde, Autograph Collection

    
   5.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i Centrala Rouen ligger tio minuters promenad från Rue du Gros-Horloge och Katedralen i Rouen. Jeanne D’Arc-museet och Place du Vieux-Marché ligger också fem minuter härifrån. Théâtre des Arts station och Palais de Justice station ligger inom fem minuters gångavstånd.

   Mercure Rouen Centre Cathedrale 929 kr
   Recension från 1 maj 2018
   Se information
    
   Mercure Rouen Centre Cathedrale

   Mercure Rouen Centre Cathedrale

     
    5,0 av 5
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Modernt, bekvämt och välskött hotell. Utmärkt frukost men baren öppnar inte förrän kl 18.00. Hyggligt gym med enbart konditionsmaskiner dock utan bra ventilation så det kändes instängt.

    Best Western Hotel Litteraire Gustave Flaubert 987 kr
    Best Western Hotel Litteraire Gustave Flaubert

    Best Western Hotel Litteraire Gustave Flaubert

    33, rue du Vieux Palais, Rouen
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Rouen ligger tio minuters promenad från Jeanne D’Arc-museet och Katedralen i Rouen. Jeanne d'Arcs kyrka och Rue du Gros-Horloge ligger också fem minuter härifrån. Palais de Justice station ligger på 5 minuters gångavstånd och till Théâtre des Arts station promenerar du på 6 minuter.

     Karta

     Utforska Yvetot


     I Yvetot finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Yvetot med omnejd:

     • Fontenelle-klostret
     • Eglise Notre Dame
     • Musée Victor Hugo
     • Caresse de Tigre
     • Centre d'Art Contemporain
     • Parc de la Sauvagette
     • Jumieges kloster

     När du förebereder din resa till Yvetot kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Rouen (URO-Rouen - Seine Valley). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Yvetot?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Yvetot, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Yvetot brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är augusti och december, medan de torraste är mars och april.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 12°C under dagen och 0°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 20°C under dagen och 4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 22°C under dagen och 9°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 2°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Yvetot är 32 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Yvetot av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma