Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
10 juli - 12 juli

Vittefleur hotell

Le Relais du Hibou Hämta priser
Le Relais du Hibou

Le Relais du Hibou

1 Rue du Clos de la Couture, Vittefleur, Normandie
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna familjevänliga lägenhet i Vittefleur ligger i en regionalpark, mindre än 5 km från Base de loisirs du Lac de Caniel och Alabasterkusten. Mindre än 15 km härifrån hittar du Maison Henri IV och Plage Saint-Valery.

  Les Rives du Lac Hämta priser
  Les Rives du Lac

  Les Rives du Lac

    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta lägenhetshotell vid sjön ligger 0,3 km från Base de loisirs du Lac de Caniel och 4,3 km från Alabasterkusten. Plage de Veulettes och Tapovan Normandie ligger också mindre än en mil härifrån.

   House With 3 Bedrooms in Vittefleur, With Enclosed Garden and Wifi Hämta priser
   House With 3 Bedrooms in Vittefleur, With Enclosed Garden and Wifi

   House With 3 Bedrooms in Vittefleur, With Enclosed Garden and Wifi

   Rue du Dessous des Bois, Vittefleur, Normandie
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad med golfbana i Vittefleur ligger 1,2 km från Base de loisirs du Lac de Caniel och 3,9 km från Alabasterkusten. Plage de Veulettes och Tapovan Normandie ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Le Grand Pavois 1 529 kr
    Le Grand Pavois

    Le Grand Pavois

    15 Quai De La Vicomte, Fecamp, Seine-Maritime
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell vid havet ligger nära Alabasterkusten och Fiskerimuseum. Fécamp Beach och Abbaye de la Trinite (Treenighetsklostret) ligger också 2 km härifrån. Fécamp station ligger på 9 minuters gångavstånd.

     Karta

     Hitta hotell i Vittefleur


     Det är defintivt värt att besöka Vittefleur, men om du inte hittar något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara bra att ha i åtanke.

     • 2 hotell i Saint-Riquier-ès-Plains

     Utforska Vittefleur


     I Vittefleur finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Vittefleur med omnejd:

     • Base de loisirs du Lac de Caniel
     • Alabasterkusten
     • Tapovan Normandie
     • Falaise d'Aval
     • Plage Saint-Valery
     • Chocolats Hautot
     • Abbaye de la Trinite

     När passar det bäst att utforska Vittefleur?


     Om du undrar när det är bäst att resa till Vittefleur, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Vittefleur brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är oktober och januari, medan de torraste är maj och juni.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Vittefleur är 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma