Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Les Loges hotell

Yourte Etretat 838 kr
Yourte Etretat

Yourte Etretat

141 IMPASSE DE LA HAYE D'ETIGUE, Les Loges
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna tältstuga i Les Loges ligger 0,1 km från Alabasterkusten och 4,9 km från Étretats trädgård. Étretat Beach och Falaise d'Amont ligger också mindre än en mil härifrån.

  Le Clos des Hautes Loges Hämta priser
  Le Clos des Hautes Loges

  Le Clos des Hautes Loges

  1047 Grande Rue, Les Loges
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat i Les Loges ligger 1,7 km från Turisttåg mellan Etretat och Caux och mindre än en mil från Étretat Beach och Alabasterkusten. Le Valaine och Étretats trädgård ligger också mindre än en mil härifrån.

   Etretat Aventure Hämta priser
   Etretat Aventure

   Etretat Aventure

     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna camping i Les Loges ligger 2,2 km från Turisttåg mellan Etretat och Caux och mindre än en mil från Étretat Beach och Alabasterkusten. Le Valaine och Étretats trädgård ligger också mindre än en mil härifrån.

    Hôtel L' Ecrin 1 360 kr
    Hôtel L' Ecrin

    Hôtel L' Ecrin

    19 Rue Eugène Boudin, Honfleur
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell med spa i centrala Honfleur ligger fem minuters promenad från Honfleurs gamla hamn, S:t Katarina kyrka och Sainte-Catherines klocktorn. La Lieutenance och Quai Sainte Catherine ligger också tio minuter härifrån.

     Karta

     Utforska Les Loges


     I Les Loges finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Les Loges med omnejd:

     • Turisttåg mellan Etretat och Caux
     • Alabasterkusten
     • Falaise d'Amont
     • Étretat Beach
     • Le Valaine
     • Pointe de la Courtine
     • Fécamp Beach

     När du förebereder din resa till Les Loges kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Deauville (DOL-Normandie). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Les Loges?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Les Loges, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Les Loges brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är januari och oktober, medan de torraste är juli och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Les Loges ligger på 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma