Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.

Vannvikan hotell

Beautiful Home in Vanvikan w/ 2 Bedrooms Hämta priser
Beautiful Home in Vanvikan w/ 2 Bedrooms

Beautiful Home in Vanvikan w/ 2 Bedrooms

Bjørgan Gård, Indre Fosen, Trøndelag
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i bergen ligger 11,8 km från Breilisand och mindre än tre mil från S:t Olavs universitetssjukhus och Brænnebukta. Brattøra och NTNU Vitenskapsmuseet ligger också mindre än tre mil härifrån.

  Radisson Blu Royal Garden Hotel 1 107 kr
  Radisson Blu Royal Garden Hotel

  Radisson Blu Royal Garden Hotel

  Kjopmannsgata 73, Trondheim
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med miljövänlig profil i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Olavshallen konserthus och S:t Olavs universitetssjukhus. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Brattøra ligger också fem minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 17 minuter.

   Clarion Hotel Trondheim 1 211 kr
   Clarion Hotel Trondheim

   Clarion Hotel Trondheim

   Brattørkaia 1, Trondheim
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Trondheim ligger nära Brattøra, Pirbadet och Rockheim. S:t Olavs universitetssjukhus ligger 2,7 km härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 20 minuter.

    Comfort Hotel Trondheim 1 012 kr
    Comfort Hotel Trondheim

    Comfort Hotel Trondheim

    Krambugata 3, Trondheim
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Olavshallen konserthus och S:t Olavs universitetssjukhus. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Vitensenteret i Trondheim ligger också fem minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 16 minuter.

     Karta

     Utforska Vannvikan


     I Vannvikan finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Vannvikan med omnejd:

     • Stiftsgården - Det Kongelige Palé i Trondheim
     • Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
     • Les Arts Décoratifs
     • Nidaros-katedralen
     • Ringve Museum
     • Ärkebiskopens palats
     • Munkholmen

     När du planerar resan till Vannvikan kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Orland (OLA-Brekstad). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Vannvikan?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Vannvikan, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Vannvikan brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och oktober, medan de torraste är maj och augusti.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Vannvikan är 30 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma