Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
29 maj - 31 maj
Nästa helg
5 juni - 7 juni

Frosta hotell

Klostergården Tautra Hämta priser
Klostergården Tautra

Klostergården Tautra

Tautra, Frosta, Nord-Trøndelag
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta bed and breakfast ligger nära stranden i Frosta, i samma region som Ringve Museum, Olavshallen konserthus och Gamle Bybro. Sevärdheter i regionen inkluderar även Les Arts Décoratifs och Nidaros-katedralen.

  9 Person Holiday Home in Frostad Hämta priser
  9 Person Holiday Home in Frostad

  9 Person Holiday Home in Frostad

  FÅNES, Frosta, Trøndelag
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Denna semesterbostad i Frosta ligger i samma område som Logtun Church och Tautra Kloster. Sevärdheter i regionen inkluderar även Tautra Mariakloster och Stjørdals Golfklubb.

   5 Star Holiday Home in Frosta Hämta priser
   5 Star Holiday Home in Frosta

   5 Star Holiday Home in Frosta

   GANGSTAD VEGEN 11, Frosta, Trøndelag
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Denna semesterbostad i Frosta ligger 9,7 km från Logtun Church och mindre än två mil från Tautra Kloster och Tautra Mariakloster. Storvika och Kimen kulturhus ligger också mindre än fem mil härifrån.

    Clarion Collection Hotel Grand Olav Hämta priser
    Clarion Collection Hotel Grand Olav

    Clarion Collection Hotel Grand Olav

    Kjøpmannsgate 48, Trondheim
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Trondheim ligger nära Olavshallen konserthus och Trondhjems Sjøfartsmuseum. Brattøra och Vitensenteret i Trondheim ligger också tio minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 17 minuter.

     Karta

     Utforska Frosta


     I Frosta finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Frosta med omnejd:

     • Ringve Museum
     • Stiftsgården - Det Kongelige Palé i Trondheim
     • Les Arts Décoratifs
     • Nidaros-katedralen
     • Ärkebiskopens palats
     • Sverresborg Trøndelag Folkemuseum
     • Stjørdals Golfklubb

     När du planerar din resa till Frosta kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Trondheim (TRD-Vaernes). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Frosta?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Frosta, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Frosta brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och december, medan de torraste är april och maj.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 6°C under dagen och -5°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 19°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 11°C under dagen och -4°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Frosta är 33 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma