Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Rissa hotell

6 Person Holiday Home in Fevåg Hämta priser
6 Person Holiday Home in Fevåg

6 Person Holiday Home in Fevåg

SELNESVEIEN 8, Indre Fosen, Trøndelag
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i Rissa ligger 43,9 km från Breilisand.

  Comfort Hotel Trondheim 1 066 kr
  Recension från 1 maj 2013
  Se information
   
  Comfort Hotel Trondheim

  Comfort Hotel Trondheim

  Krambugata 3, Trondheim
    
   4,0 av 5
   3.5 av 5.0 Stjärnor

   Centralt och bra. Helt perfekt frukost, en bra service med gratis kaffe.

   Clarion Hotel Trondheim 1 237 kr
   Clarion Hotel Trondheim

   Clarion Hotel Trondheim

   Brattørkaia 1, Trondheim
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Trondheim ligger nära Brattøra, Pirbadet och Rockheim. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Olavshallen konserthus ligger också en kvarts promenad härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 20 minuter.

    Clarion Collection Hotel Grand Olav Hämta priser
    Clarion Collection Hotel Grand Olav

    Clarion Collection Hotel Grand Olav

    Kjøpmannsgate 48, Trondheim
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Trondheim ligger nära Olavshallen konserthus och Trondhjems Sjøfartsmuseum. Brattøra och Vitensenteret i Trondheim ligger också tio minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 17 minuter.

     Karta

     Utforska Rissa kommun


     I Rissa kommun finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rissa kommun med omnejd:

     • Austrått fort
     • Ørland kultursenter
     • Ørland kirke
     • Munkholmen
     • Trondheim Golf Club

     När du planerar resan till Rissa kommun kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Orland (OLA-Brekstad). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Rissa kommun?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Rissa kommun, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Rissa kommun brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och november, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Rissa kommun är 29 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma