Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Rissa hotell

6 Person Holiday Home in Fevåg Hämta priser
6 Person Holiday Home in Fevåg

6 Person Holiday Home in Fevåg

SELNESVEIEN 8, Indre Fosen, Trøndelag
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Denna semesterbostad i Rissa ligger 43,9 km från Breilisand.

  Radisson Blu Royal Garden Hotel 1 096 kr
  Radisson Blu Royal Garden Hotel

  Radisson Blu Royal Garden Hotel

  Kjopmannsgata 73, Trondheim
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med miljövänlig profil i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Olavshallen konserthus och S:t Olavs universitetssjukhus. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Brattøra ligger också fem minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 17 minuter.

   Clarion Hotel Trondheim 1 460 kr
   Clarion Hotel Trondheim

   Clarion Hotel Trondheim

   Brattørkaia 1, Trondheim
     
    4.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Trondheim ligger nära Brattøra, Pirbadet och Rockheim. S:t Olavs universitetssjukhus ligger 2,7 km härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 20 minuter.

    Comfort Hotel Trondheim 1 067 kr
    Comfort Hotel Trondheim

    Comfort Hotel Trondheim

    Krambugata 3, Trondheim
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Centrala Trondheim ligger mindre än 2 km från Olavshallen konserthus och S:t Olavs universitetssjukhus. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Vitensenteret i Trondheim ligger också fem minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 16 minuter.

     Karta

     Utforska Rissa kommun


     I Rissa kommun finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rissa kommun med omnejd:

     • Austrått fort
     • Ørland kultursenter
     • Ørland kirke
     • Munkholmen
     • Trondheim Golf Club

     När du planerar resan till Rissa kommun kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Orland (OLA-Brekstad). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Rissa kommun?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Rissa kommun, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Rissa kommun brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och november, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Rissa kommun är 29 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma