Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Rissa hotell

Radisson Blu Royal Garden Hotel 1 093 kr
Recension från 12 jan. 2015
Se information
 
Radisson Blu Royal Garden Hotel

Radisson Blu Royal Garden Hotel

Kjopmannsgata 73, Trondheim
   
  3,0 av 5
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Rent och snyggt rum med bra läge. Rummets möbler under all kritik. Det bör finna två fåtöljer när det är dubbelrum. Här fanns endast en fåtölj som dessutom inte var sittvänligt. Går ej att sitta bekvämt dxen som fanns på rummet. Den frukost som serverades på rummet var mycket bra. Möjligen går det ...

  Clarion Hotel Trondheim 1 231 kr
  Clarion Hotel Trondheim

  Clarion Hotel Trondheim

  Brattørkaia 1, Trondheim
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell nära flygplatsen i Trondheim ligger nära Brattøra, Pirbadet och Rockheim. Trondhjems Sjøfartsmuseum och Olavshallen konserthus ligger också en kvarts promenad härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 20 minuter.

   Clarion Collection Hotel Grand Olav 1 223 kr
   Clarion Collection Hotel Grand Olav

   Clarion Collection Hotel Grand Olav

   Kjøpmannsgate 48, Trondheim
     
    3.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centrala Trondheim ligger nära Olavshallen konserthus och Trondhjems Sjøfartsmuseum. Brattøra och Vitensenteret i Trondheim ligger också tio minuter härifrån. Trondheims centralstation ligger på 6 minuters gångavstånd och till Trondheim Skansen station promenerar du på 17 minuter.

    Comfort Hotel Trondheim 1 183 kr
    Recension från 1 maj 2013
    Se information
     
    Comfort Hotel Trondheim

    Comfort Hotel Trondheim

    Krambugata 3, Trondheim
      
     4,0 av 5
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Centralt och bra. Helt perfekt frukost, en bra service med gratis kaffe.

     Karta

     Utforska Rissa kommun


     I Rissa kommun finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rissa kommun med omnejd:

     • Austrått fort
     • Ørland kultursenter
     • Ørland kirke
     • Munkholmen
     • Trondheim Golf Club

     När du planerar resan till Rissa kommun kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Orland (OLA-Brekstad). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Rissa kommun?


     Om du funderar på när det är bäst att resa till Rissa kommun, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Rissa kommun brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är mars och november, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 5°C under dagen och -2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 9 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 16°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 4 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 17°C under dagen och 6°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 10°C under dagen och -1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Rissa kommun är 29 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Rissa av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma