Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Simão Pereira hotell

Nobile Express Juiz de Fora 278 kr
Nobile Express Juiz de Fora

Nobile Express Juiz de Fora

Av. Presidente Itamar Franco, 570, Juiz de Fora
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Centro ligger tio minuters promenad från Museu do Crédito Real, Cine-Theatro Central och Calcadao da Rua Halfeld. Museu Granbery och Museu Nacional Ferroviário ligger också tio minuter härifrån.

  Constantino Hotel 317 kr
  Constantino Hotel

  Constantino Hotel

  Rua Santo Antonio, 765, Juiz de Fora, MG
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell i Juiz de Fora ligger i Centro, fem minuters promenad från Parque Halfeld och Museu de História Natural da Academia. Calcadao da Rua Halfeld och Museu de Arte Moderna Murilo Mendes ligger också tio minuter härifrån.

   Joalpa Hotel Juiz de Fora 196 kr
   Joalpa Hotel Juiz de Fora

   Joalpa Hotel Juiz de Fora

   Rua Afonso Pinto da Motta, 29, Centro, Juiz de Fora, MG
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Centro ligger tio minuters promenad från Museu de Arte Moderna Murilo Mendes, Parque Halfeld och Museu do Crédito Real. Calcadao da Rua Halfeld och Cine-Theatro Central ligger också tio minuter härifrån.

    Hotel Green Hill 284 kr
    Hotel Green Hill

    Hotel Green Hill

    Av, Deusdedith Salgado, 4351, Bairro Salvaterra, Juiz de Fora, MG
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga hotell i Juiz de Fora ligger 2,7 km från Lajinhaparken och mindre än en mil från Museu Nacional Ferroviário och Calcadao da Rua Halfeld. Parque Halfeld och Academia de Teatro ligger också mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Utforska Simão Pereira


     I Simão Pereira finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Simão Pereira med omnejd:

     • Museu Rodoviário de Paraibuna
     • Praça de São Sebastião
     • Lajinhaparken
     • Museu Granbery
     • Cine-Theatro Central
     • Academia de Teatro
     • Museu do Crédito Real

     När du planerar resan till Simão Pereira kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Juiz de Fora (JDF-Francisco Alvares de Assis). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.


     När passar det bäst att utforska Simão Pereira?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Simão Pereira, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Simão Pereira brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 525 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 285 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Simão Pereira är 1439 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma