Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Rio Novo - 9 att välja från

Hotell från 204 kr

Kolla hotellpriser i Rio Novo

Rio Novo hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Rio Novo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Rio Novo

I Rio Novo finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Rio Novo med omnejd:

  • Praça Marechal Floriano Peixoto
  • Estádio José Ribeiro de Paiva
  • Prefeitura de Goiânia

När du planerar resan till Rio Novo kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Juiz de Fora (IZA-Itamar Augusto Cautiero Franco). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.

När passar det bäst att utforska Rio Novo?

Om du funderar på när det är bäst att resa till Rio Novo, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Rio Novo brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 525 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 285 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i Rio Novo är 1439 millimeter.