Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Astolfo Dutra - 15 att välja från

Hotell från 271 kr

Kolla hotellpriser i Astolfo Dutra

Astolfo Dutra hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Astolfo Dutra
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Astolfo Dutra

I Astolfo Dutra finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Astolfo Dutra med omnejd:

  • Barracão-konserthus
  • Parque Acqua Fresh
  • Estádio José Ribeiro de Paiva
  • Praça Marechal Floriano Peixoto

När du förebereder din resa till Astolfo Dutra kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Juiz de Fora (IZA-Itamar Augusto Cautiero Franco). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.

När passar det bäst att utforska Astolfo Dutra?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Astolfo Dutra, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Astolfo Dutra brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 525 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 191 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Astolfo Dutra är 1345 millimeter.