Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Volta Grande hotell

Hotel dos Bretões Hämta priser
Hotel dos Bretões

Hotel dos Bretões

   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell på landet ligger mindre än fyra mil från Rio Prêto, Montanhas de Teresópolis kommunala naturpark och Vale do Paraíba. Nêgos trädgård och Cachoeira dos Frades ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Hotel Minas Tower Hämta priser
  Hotel Minas Tower

  Hotel Minas Tower

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Leopoldina ligger 15 minuters promenad från Praça Félix Martins och Catedral de São Sebastião. Parque Acqua Fresh ligger 7,9 km härifrån.

   Hotel Renavi Hämta priser
   Hotel Renavi

   Hotel Renavi

   Rua Adão Araújo, 70, Além Paraíba, MG
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell ligger i Além Paraíba.

    Karta

    Utforska Volta Grande


    I Volta Grande finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Volta Grande med omnejd:

    • Praça Félix Martins
    • Catedral de São Sebastião

    När passar det bäst att utforska Volta Grande?


    Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Volta Grande, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Volta Grande brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är augusti och juni.


    Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

    • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 17 millimeter under denna period.
    • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
    • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
    • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
    • Den genomsnittliga nederbörden under året i Volta Grande ligger på 46 millimeter.

    Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma