Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
27 nov. - 29 nov.
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Além Paraíba hotell

Hotel Renavi Hämta priser
Hotel Renavi

Hotel Renavi

Rua Adão Araújo, 70, Além Paraíba, MG
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell ligger i Além Paraíba.

  Hotel dos Bretões 397 kr
  Hotel dos Bretões

  Hotel dos Bretões

    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta familjevänliga hotell på landet ligger mindre än fyra mil från Rio Prêto, Montanhas de Teresópolis kommunala naturpark och Vale do Paraíba. Nêgos trädgård och Cachoeira dos Frades ligger också mindre än fem mil härifrån.

   Evidence Hotel 373 kr
   Evidence Hotel

   Evidence Hotel

   Estrada BR 393, Km 104, Numbero 5, Sapucaia, RJ
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Sapucaia ligger 26,2 km från Vale do Paraíba och mindre än fem mil från Rio Preto och Praça de São Sebastião.

    Eco Resort Bela Riba Hämta priser
    Eco Resort Bela Riba

    Eco Resort Bela Riba

      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta familjevänliga vandrarhem i bergen i São José do Vale do Rio Preto ligger nära Vale do Paraíba och Rio Preto. Rio Prêto och Montanhas de Teresópolis kommunala naturpark ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     När passar det bäst att utforska Além Paraíba?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Além Paraíba, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Além Paraíba brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är februari och januari, medan de torraste är augusti och juli.


     Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 17 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 14 millimeter.
     • Den genomsnittliga nederbörden under året i Além Paraíba är 51 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma