Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i São João Nepomuceno - 49 att välja från

Hotell från 193 kr

Kolla hotellpriser i São João Nepomuceno

São João Nepomuceno hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i São João Nepomuceno
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska São João Nepomuceno

I São João Nepomuceno finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i São João Nepomuceno med omnejd:

  • Estádio José Ribeiro de Paiva
  • Praça Marechal Floriano Peixoto
  • Prefeitura de Goiânia
  • Barracão-konserthus

När du planerar din resa till São João Nepomuceno kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Juiz de Fora (IZA-Itamar Augusto Cautiero Franco). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som du vill ha.

När passar det bäst att utforska São João Nepomuceno?

Om du undrar när det är bäst att besöka São João Nepomuceno, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i São João Nepomuceno brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.

Här kommer en översikt över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 525 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 285 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
  • Den genomsnittliga nederbörden under året i São João Nepomuceno är 1439 millimeter.