Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Sao Joao de Meriti hotell

OYO Nobs Hotel Hämta priser
OYO Nobs Hotel

OYO Nobs Hotel

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Sao Joao de Meriti ligger 3,3 km från Praça Barão do Rio Branco och mindre än en mil från Morro da Cruz och Baía de Guanabara. Hospital Daniel Lipp och Hospital de Clínicas Mário Lioni ligger också mindre än en mil härifrån. Rio de Janeiro Pavuna station ligger på 24 minuters gångavstånd.

  OYO Hotel Nob's 160 kr
  OYO Hotel Nob's

  OYO Hotel Nob's

  Rod. Pres. Dutra, 3999 - Bonifácio, Sao Joao de Meriti, RJ
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Sao Joao de Meriti ligger 3,3 km från Praça Barão do Rio Branco och mindre än en mil från Morro da Cruz och Baía de Guanabara. Hospital Daniel Lipp och Hospital de Clínicas Mário Lioni ligger också mindre än en mil härifrån. Rio de Janeiro Pavuna station ligger på 24 minuters gångavstånd.

   Hotel Avenida Hämta priser
   Hotel Avenida

   Hotel Avenida

   Rodovia Presidente Dutra, 4013, Jardim Meriti, Sao Joao de Meriti
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i Coelho da Rocha ligger 1,7 km från Praça Barão do Rio Branco och mindre än en mil från Morro da Cruz och Hospital de Clínicas Mário Lioni. Baía de Guanabara och Hospital Daniel Lipp ligger också mindre än 15 km härifrån. São João de Meriti Vila Rosali station ligger på 15 minuters gångavstånd och till São João de Meriti Agostinho Porto station promenerar du på 23 minuter.

    Vogue Hotel 370 kr
    Vogue Hotel

    Vogue Hotel

    Avenida Arthur Antônio Sendas, 1010, Centro, Sao Joao de Meriti, Rio de Janeiro
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Sao Joao de Meriti ligger 3,5 km från Praça Barão do Rio Branco och mindre än en mil från Morro da Cruz och Hospital de Clínicas Mário Lioni. Hospital Daniel Lipp och Baía de Guanabara ligger också mindre än en mil härifrån. Rio de Janeiro Pavuna station ligger på 28 minuters gångavstånd.

     Karta

     Topphotell och andra boendealternativ i Sao Joao de Meriti


     Det är lätt att hitta boende i Sao Joao de Meriti med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


     Gästerna uppskattar följande hotell i Sao Joao de Meriti, och i synnerhet deras gratis frukost:

     • Red Roof Inn Dutra
     • Hotel Avenida

     Dessa hotell i Sao Joao de Meriti får bra betyg av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

     • Red Roof Inn Dutra
     • Comfort INN Grande RIO

     Utforska Sao Joao de Meriti


     I Sao Joao de Meriti finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Sao Joao de Meriti med omnejd:

     • Cristo Redentor
     • Sockertoppen
     • Maracanã
     • Catedral de Sao Sebastiao do Rio de Janeiro
     • Carioca-akvedukten
     • Biblioteca Nacional
     • Museo de Arte Moderno

     När du planerar resan till Sao Joao de Meriti kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Rio de Janeiro (GIG-Galeao - Antonio Carlos Jobim Intl.). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Sao Joao de Meriti?


     Om du funderar på när det är bäst att besöka Sao Joao de Meriti, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Sao Joao de Meriti brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 30°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 517 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 17°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 285 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 25°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 217 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 19°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 389 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Sao Joao de Meriti är 1408 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma