Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Nästa helg
4 dec. - 6 dec.

Santo Antônio do Aventureiro hotell

Hotel dos Bretões 400 kr
Hotel dos Bretões

Hotel dos Bretões

   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell på landet ligger mindre än fyra mil från Rio Prêto, Montanhas de Teresópolis kommunala naturpark och Vale do Paraíba. Nêgos trädgård och Cachoeira dos Frades ligger också mindre än fem mil härifrån.

  Evidence Hotel 376 kr
  Evidence Hotel

  Evidence Hotel

  Estrada BR 393, Km 104, Numbero 5, Sapucaia, RJ
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Sapucaia ligger 26,2 km från Vale do Paraíba och mindre än fem mil från Rio Preto och Praça de São Sebastião.

   Hotel Minas Tower 350 kr
   Hotel Minas Tower

   Hotel Minas Tower

     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Leopoldina ligger 15 minuters promenad från Praça Félix Martins och Catedral de São Sebastião. Parque Acqua Fresh ligger 7,9 km härifrån.

    Hotel Renavi Hämta priser
    Hotel Renavi

    Hotel Renavi

    Rua Adão Araújo, 70, Além Paraíba, MG
      
     2.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger i Além Paraíba.

     Karta

     Utforska Santo Antônio do Aventureiro


     I Santo Antônio do Aventureiro finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Santo Antônio do Aventureiro med omnejd:

     • Catedral de São Sebastião
     • Praça Félix Martins
     • Parque Acqua Fresh

     När du förebereder din resa till Santo Antônio do Aventureiro kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Juiz de Fora (IZA-Itamar Augusto Cautiero Franco). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Santo Antônio do Aventureiro?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Santo Antônio do Aventureiro, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Santo Antônio do Aventureiro brukar vara februari och januari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 525 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 285 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Santo Antônio do Aventureiro är 1439 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma