Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
28 feb. - 1 mars
Nästa helg
6 mars - 8 mars

Pititinga hotell

Vila Galé Resort Touros - All Inclusive Hämta priser
Vila Galé Resort Touros - All Inclusive

Vila Galé Resort Touros - All Inclusive

   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga boende i Touros ligger vid havet, 0,1 km från Praia de Perobas och mindre än två mil från Igreja Bom Jesus dos Navegantes och Calcanhar-fyren. San Jose de Touros-stranden och Barra De Punau ligger också mindre än tre mil härifrån.

  OYO Pousada Shammah Hämta priser
  OYO Pousada Shammah

  OYO Pousada Shammah

  Rua São Francisco 843, Praia de Muriú, Ceará-Mirim, RN
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Muriú ligger 4,6 km från Pitanguis vattenfall och mindre än 15 km från Farol do Cabo de São Roque och Cabo de São Roque. Genipabu Beach och Manoa Parque ligger också mindre än 25 km härifrån.

   Pousada Ponta dos Anéis 647 kr
   Pousada Ponta dos Anéis

   Pousada Ponta dos Anéis

   Rua Ponta dos Anéis, 13, Av. Enseada S/N, Maxaranguape, RN
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem ligger vid stranden i Maracajau, 1 km från Manoa Parque, samt mindre än 15 km från Cabo de São Roque och Farol do Cabo de São Roque. Barra De Punau ligger 17,4 km härifrån.

    Siri Paraíso Hotel Hämta priser
    Siri Paraíso Hotel

    Siri Paraíso Hotel

    Estrada Carnaubinha-Perobas, S/N, Touros, RN
      
     3.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell ligger vid stranden i Touros, 0,1 km från Praia de Perobas, samt mindre än 15 km från Barra De Punau och Igreja Bom Jesus dos Navegantes. Calcanhar-fyren ligger 14,5 km härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Pititinga


     Det är defintivt värt att besöka Pititinga, men om du inte kan hitta något boende och behöver andra alternativ, kan denna närbelägna stad vara en bra idé.

     • 5 hotell i Maracajau

     Utforska Pititinga


     I Pititinga finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Pititinga med omnejd:

     • Barra De Punau
     • Manoa Parque
     • Cabo de São Roque
     • Farol do Cabo de São Roque
     • Igreja Bom Jesus dos Navegantes

     När du planerar din resa till Pititinga kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Natal (NAT-Governador Aluizio Alves Intl.). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Pititinga?


     Om du undrar när det är bäst att åka till Pititinga, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Pititinga brukar vara januari och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 424 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 462 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 196 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 149 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Pititinga är 1231 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma