Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
25 sep. - 27 sep.
Nästa helg
2 okt. - 4 okt.

Muriú hotell

Pousada Estrelamar Hämta priser
Pousada Estrelamar

Pousada Estrelamar

Av. Beira Mar 15, Ceará-Mirim, RN
   
  2.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta vandrarhem i Ceará-Mirim ligger mindre än 2 km från Portomirím, Praia de Muriú och Praia de Jacumã. Pitanguis vattenfall ligger 4,7 km härifrån.

  OYO Pousada Shammah 177 kr
  OYO Pousada Shammah

  OYO Pousada Shammah

  Rua São Francisco 843, Praia de Muriú, Ceará-Mirim, RN
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta vandrarhem i Ceará-Mirim ligger mindre än 2 km från Portomirím, Praia de Muriú och Praia de Jacumã. Pitanguis vattenfall ligger 4,6 km härifrån.

   Villa Park Hotel 283 kr
   Villa Park Hotel

   Villa Park Hotel

   Av. Senador Salgado Filho, 1525, Natal, RN
     
    3.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Tirol ligger tio minuters promenad från Museu Camara Cascudo och Midway Mall. Teatro Riachuelo och Dunes Park ligger också 2 km härifrån.

    Holiday Inn Natal 292 kr
    Holiday Inn Natal

    Holiday Inn Natal

    Av. Sen. Salgado Filho 1906, Lagoa Nova, Natal, RN
      
     4.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Lagoa Nova ligger 2 km från Arena das Dunas och Midway Mall. Natals shoppingcentrum och Ponta Negra-stranden ligger dessutom mindre än en mil härifrån.

     Karta

     Utforska Muriú


     I Muriú finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Muriú med omnejd:

     • Genipabu Beach
     • Fästningen El Morro
     • Pitanguis vattenfall
     • Farol do Cabo de São Roque
     • Cabo de São Roque
     • Praia de Santa Rita
     • Genipabu lagun

     När du förebereder din resa till Muriú kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Natal (NAT-Governador Aluizio Alves Intl.). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Muriú?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Muriú, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Muriú brukar vara januari och februari, och de kallaste augusti och juli. De regnigaste månaderna är april och mars, medan de torraste är oktober och september.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 424 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 22°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 462 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 22°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 196 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 31°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 149 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Muriú är 1231 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma