Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Moriguchi hotell

Hotel Agora Osaka Moriguchi Hämta priser
Hotel Agora Osaka Moriguchi

Hotel Agora Osaka Moriguchi

10-5 Kawahara-cho, Moriguchi, Osaka-fu
   
  3.5 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Moriguchi ligger mindre än 5 km från Tsurumi-Ryokuchi-parken, Namihaya Dome (inomhusarena) och Mitsui Outlet Park Osaka Tsurumi. Osaka-jō Hall och Osaka slott ligger också mindre än en mil härifrån. Moriguchi tågstation ligger på 7 minuters gångavstånd och till Doi tågstation promenerar du på 10 minuter.

  Hotel Inter City Moriguchi Hämta priser
  Hotel Inter City Moriguchi

  Hotel Inter City Moriguchi

  Oeda Higashimachi 10-5, Moriguchi, Osaka
    
   2.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Moriguchi ligger mindre än 5 km från Tsurumi-Ryokuchi-parken, Namihaya Dome (inomhusarena) och Mitsui Outlet Park Osaka Tsurumi. Osaka-jō Hall och Osaka slott ligger också mindre än en mil härifrån. Nishisanso tågstation ligger på 11 minuters gångavstånd och till Moriguchi tågstation promenerar du på 11 minuter.

   Guesthouse SAI - Hostel Hämta priser
   Guesthouse SAI - Hostel

   Guesthouse SAI - Hostel

   2-4, Keihankita Hondori, Moriguchi, Osaka
     
    2.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta vandrarhem i en förort ligger mindre än 5 km från Tsurumi-Ryokuchi-parken, Namihaya Dome (inomhusarena) och Mitsui Outlet Park Osaka Tsurumi. Osaka-jō Hall och Osaka slott ligger också mindre än en mil härifrån. Moriguchi tågstation ligger på 4 minuters gångavstånd och till Nishisanso tågstation promenerar du på 16 minuter.

    Enman Guest House Osaka - Hostel Hämta priser
    Enman Guest House Osaka - Hostel

    Enman Guest House Osaka - Hostel

    7-5 Oedaminamimachi, Moriguchi, Osaka
      
     1.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta vandrarhem i Moriguchi ligger mindre än 5 km från Tsurumi-Ryokuchi-parken, Namihaya Dome (inomhusarena) och Mitsui Outlet Park Osaka Tsurumi. Osaka-jō Hall och Osaka slott ligger också mindre än en mil härifrån. Doi tågstation ligger på 8 minuters gångavstånd och till Moriguchi tågstation promenerar du på 13 minuter.

     Karta

     Hitta hotell i Moriguchi


     Du tänker alltså ta en semester i Moriguchi? Om du vill ha ett boende nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära områdets höjdpunkter. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i Moriguchi.


     Topphotell och andra boendealternativ i Moriguchi


     Du kan enkelt hitta boende i Moriguchi med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


     Gästerna tycker om detta boende i Moriguchi och särskilt deras gratis frukost:

     • Osaka Moriguchi Plaza Hotel Dainichi Ekimae

     Utforska Moriguchi


     I Moriguchi finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Moriguchi med omnejd:

     • Sakuya Konohana Kan
     • Osaka slott
     • Osakas vetenskapsmuseum
     • Legoland Discovery Center
     • Osaka-akvariet Kaiyukan
     • Todaiji-templet
     • Myntmuseet

     När du förebereder din resa till Moriguchi kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Osaka (ITM-Itami). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


     När passar det bäst att utforska Moriguchi?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Moriguchi, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Moriguchi brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är september och oktober, medan de torraste är januari och december.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och -1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 235 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 455 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 32°C under dagen och 17°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 528 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 0°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 359 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Moriguchi är 1577 millimeter.

     Nya recensioner av hotell i Moriguchi av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma