Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 apr. - 12 apr.
Nästa helg
17 apr. - 19 apr.

Schio hotell

Hotel Miramonti Hämta priser
Hotel Miramonti

Hotel Miramonti

Via Marconi 3, Schio, VI
   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i centrala Schio ligger tio minuters promenad från Castello di Schio och Giardino Jacquard. Oasi Rossi äventyrscenter ligger 4,3 km härifrån. Schio station ligger bara 3 minuter härifrån till fots.

  Schio Hotel Hämta priser
  Schio Hotel

  Schio Hotel

  Via Campagnola, 21/A, Schio, VI
    
   4.5 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i lyxstil i en förort ligger mindre än 5 km från Castello di Schio, Giardino Jacquard och Oasi Rossi äventyrscenter. Thiene slott och Chilesotti Plaza ligger också mindre än en mil härifrån. Schio station ligger på 22 minuters gångavstånd.

   B&B Cappuccini Hämta priser
   B&B Cappuccini

   B&B Cappuccini

     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast i Schio ligger tio minuters promenad från Giardino Jacquard och Castello di Schio. Oasi Rossi äventyrscenter ligger 4,6 km härifrån. Schio station ligger på 16 minuters gångavstånd.

    Podere La Torre Hämta priser
    Podere La Torre

    Podere La Torre

    Via Lungo Gogna, 59, Schio, VI
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna gård i Schio ligger 2 km från Giardino Jacquard och 2,3 km från Castello di Schio. Oasi Rossi äventyrscenter och Chiesa del Rosario ligger också mindre än 15 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Schio

     Schio Hotel Hämta priser
     Schio Hotel

     Schio Hotel

     Via Campagnola, 21/A, Schio, VI
       
      4.5 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell i lyxstil i en förort ligger mindre än 5 km från Castello di Schio, Giardino Jacquard och Oasi Rossi äventyrscenter. Thiene slott och Chilesotti Plaza ligger också mindre än en mil härifrån. Schio station ligger på 22 minuters gångavstånd.

      Karta

      Topphotell och andra boendealternativ i Schio


      Det är lätt att hitta någonstans att bo i Schio med MrJet, det är bara att söka efter hotell som har höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din sökning så att du kan få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom luftkonditionering eller pentry på rummet.


      Gästerna tycker om dessa hotell i Schio, och framför allt deras gratis frukost:

      • Podere La Torre
      • B&B Cappuccini
      • Schio Hotel

      Resenärerna brukar gilla detta hotell i Schio och framför allt poolen:

      • Podere La Torre

      Utforska Schio


      I Schio finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Schio med omnejd:

      • Olympic Theatre
      • Basilica Palladiana
      • Chiesa del Rosario
      • Thiene slott
      • Chilesotti Plaza
      • Pasubio
      • Gruppo della Carega

      När du förebereder din resa till Schio kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Verona (VRN-Valerio Catullo). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


      När passar det bäst att utforska Schio?


      Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Schio, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Schio brukar vara augusti och juli, och de kallaste januari och december. De regnigaste månaderna är maj och juni, medan de torraste är januari och mars.


      Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 15°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 121 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 27°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 201 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 28°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 195 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 21°C under dagen och 1°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 179 millimeter.
      • Snittet för den årliga nederbörden i Schio ligger på 696 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma