Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Leopoldina - 11 att välja från

Hotell från 241 kr

Kolla hotellpriser i Leopoldina

Leopoldina hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Leopoldina
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Leopoldina

I Leopoldina finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Leopoldina med omnejd:

  • Praça Félix Martins
  • Catedral de São Sebastião
  • Parque Acqua Fresh

När du planerar din resa till Leopoldina kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Juiz de Fora (IZA-Itamar Augusto Cautiero Franco). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska Leopoldina?

Om du undrar när det är bäst att besöka Leopoldina, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Leopoldina brukar vara februari och mars, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och december, medan de torraste är augusti och juni.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 27°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 525 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 25°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 285 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 23°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 225 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 26°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 404 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Leopoldina är 1439 millimeter.