Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
4 dec. - 6 dec.
Nästa helg
11 dec. - 13 dec.

Định An hotell

Dalat Palace Heritage Hotel 1 282 kr
Dalat Palace Heritage Hotel

Dalat Palace Heritage Hotel

02 Tran Phu Street, Da Lat, Lam Dong
   
  5.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta familjevänliga hotell i ett historiskt område i Da Lat ligger en kvarts promenad från Lam Vien Square och Da Lat Market. Da Lats blomsterträdgårdar och Bao Dai Summer Palace ligger också 3 km härifrån. Da Lat station ligger på 20 minuters gångavstånd.

  Hôtel Colline 517 kr
  Hôtel Colline

  Hôtel Colline

  10 Phan Boi Chau, Ward 1, Da Lat
    
   4.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell med spa i Da Lat ligger 2 km från Da Lat Market och Xuan Huong-sjön. Da Lats blomsterträdgårdar och Bao Dai Summer Palace ligger endast 3 km härifrån.

   Ana Villas Dalat Resort & Spa 813 kr
   Ana Villas Dalat Resort & Spa

   Ana Villas Dalat Resort & Spa

   Le Lai Street, Ward 5, Da Lat, Lam Dong
     
    4.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i lyxstil i centrala Da Lat ligger mindre än 3 km från Lam Ty Ni Pagoda, Da Lat Market och Bao Dai Summer Palace. Da Lats blomsterträdgårdar ligger 4,1 km härifrån.

    A Dong Hotel Da Lat 110 kr
    A Dong Hotel Da Lat

    A Dong Hotel Da Lat

    65 Nguyen Van Troi, Ward 2, Da Lat, Lam Dong
      
     2.0 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Da Lat ligger tio minuters promenad från Linh Son Pagoda och Da Lat Market. Bao Dai Summer Palace och Da Lats blomsterträdgårdar ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Định An

     Om du bestämt att Định An är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Định An på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Định An

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Định An, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Định An. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Định An

     Väl framme i Định An väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Định An. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Định An att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma