Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Lam Ha

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Lam Ha med MrJet

  • Våra paketresor för 2020 är otillgängliga för tillfället, men du kan söka bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Lam Ha

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Lam Ha
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Lam Ha

0

Flyg och hotell i Lam Ha

Vare sig du drömmer om att resa till Lam Ha för en snabb visit eller för en längre resa kan MrJet ordna med flyg och hotell till Lam Ha, så att din vistelse passar dina önskemål.

Om du bokar både flyg och hotellrum genom oss får du extra pengar kvar i plånboken.

Med en ständigt växande databas på över 500 flygbolagspartners och fler än 500 000 internationella hotell har du en mängd alternativ att välja bland oavsett var du vill åka.

Vi erbjuder även en prisgaranti. Det innebär att om du råkar hitta ett bättre paketerbjudande någon annanstans inom 48 timmar efter bokning, så matchar vi det och återbetalar skillnaden.

Vi har alla våra egna unika semesterdrömmar. Oavsett om dina inkluderar avkopplande lyx vid stranden eller dramatiska äventyr finns vi här för att hjälpa dig att få allt precis som du vill ha det. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Lam Ha

Är det hög tid att prova på något nytt? Din resa till Lam Ha väntar!

Lam Ha ligger 1 050 km söder om Hanoi, huvudstaden i Vietnam.

Hat det varit mycket på jobbet på sistone? Då ska du passa på att spendera en stund på Hon Rom eller Ninhchu Tourist Area. Här kan du sätta dig och njuta av utsikten.

I det här området hittar du många naturattraktioner, som bland andra Xuan Huong-sjön, 30 km från Lam Ha, och Langbiangberget, som ligger 30 km bort.

Ta tillfället i akt att vidga dina vyer och besök Da Lat. Denna vackra stad ligger bara 30 km från Lam Ha, och här hittar du fantastiska platser som bland andra Kärlekens dal och Da Lats blomsterträdgårdar.

Om du frågar en ivrig resenär kommer hen att säga att det bästa sättet att få ut så mycket som möjligt av din semester är att lära sig att säga ett fåtal lokala ord och fraser. Försök att artikulera Xin lỗi. Det översätts som ”ursäkta mig”. Du anser kanske att Chào buổi sáng är lättare att uttala? Frasen betyder ”god morgon”.

Vietnam självständighetsdag äger rum varje år den 2 september och firas i många delar av landet. Om du kommer att vara här under denna viktiga dag, kommer det att vara svårt att inte svepas med av alla festligheter!

När det är dags att säga farväl kan du lägga semesterns sista stunder på att lära dig säga ett sista "Xem bạn sau" till Lam Ha.

Kontroller, försenade flyg och borttappat bagage gör att flygplatser ofta är påfrestande platser. Ge dig själv extra tid för att åka till Buon Ma Thuot (BMV). Den ligger 95 km från Lam Ha och är därmed den närmaste flygplatsterminalen.