Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Tan Thanh - 659 att välja från

Hotell

Kolla hotellpriser i Tan Thanh

Tan Thanh hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Tan Thanh
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Tan Thanh

I Tan Thanh finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Tan Thanh med omnejd:

  • Pongour Falls
  • Elephant Falls
  • Tuyen Lamsjön

När du förebereder din resa till Tan Thanh kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Da Lat (DLI-Lien Khuong). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska Tan Thanh?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att besöka Tan Thanh, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Tan Thanh brukar vara maj och augusti, och de kallaste december och januari. De regnigaste månaderna är oktober och september, medan de torraste är februari och mars.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Tan Thanh ligger på 47 millimeter.