Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Resor till Păng Xim

Välj två eller fler komponenter för att spara på din resa:

Din nästa resa till Păng Xim med MrJet

  • Sök bland våra erbjudanden på semesterpaket för 2021. Där hittar du hotell och flyg eller hyrbilar till rabatterade paketpriser. Boka din ultimata resa på en och samma plats!
  • Du har tur! Vi har otroliga erbjudanden på fantastiska boenden. Sök bland våra boenden i rutan ovan.
  • Vi erbjuder gratis avbokning på de flesta hotell om du skulle behöva ändra din planer*

För mer information hänvisar vi till vår informationssida om covid-19.

Hitta den där resan som är perfekt för dig nu!

*Vissa hotell kräver att du avbokar minst 24–48 timmar före incheckning. Mer info på sidan.

De bästa hotellerbjudandena för din semester i Păng Xim

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Đăk Glong
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Populära sevärdheter i Păng Xim

Flyg och hotell i Pang Xim

När du är äntligen är redo att lämna vardagen bakom dig och uppleva nya äventyr, kan en tur till Pang Xim vara precis det som behövs. Med hjälp av MrJet kan du boka de bästa priserna på flyg och hotell till Pang Xim.

Om du bokar flyg och boende tillsammans kan du spara pengar.

Med över 500 partnerflygbolag och fler än 500 000 boenden runtom i världen, är det enkelt att komma bort från vardagen.

Med vår prisgaranti behöver du aldrig vara rädd för att gå miste om något bättre. Boka en paketresa med MrJet idag och om du lyckas hitta ett bättre erbjudande någon annanstans inom en 48-timmarsperiod, så möter vi det och lämnar tillbaka skillnaden.

Tillfället är perfekt att börja bocka av listan över drömresor. Vare sig du vill åka till höga bergstoppar eller tropiska regnskogar hjälper vi dig att förverkliga din dröm. Allmänna bokningsvillkor gäller.

Resa till Pang Xim

Är du redo att boka din resa till Pang Xim? Här hittar du gott om tips om vad du kan göra under din vistelse i Lam Dong.

Pang Xim ligger runt 1 050 km söder om Hanoi, landets huvudstad.

Utforska de vackra omgivningarna kring Xuan Huong-sjön, 50 km från Pang Xim. Och om du gillar naturliga attraktioner får du inte heller missa Langbiangberget, 45 km bort.

Har det blivit tid för en dagsutflykt? Då rekommenderar vi Lam Ha och Gia Nghia. Dessa vackra platser ligger bara 30 km respektive 35 km från Pang Xim.

Sevärdheterna Da Lats blomsterträdgårdar, Truc Lam Zen munkkloster och Dalats linbana hittar du alldeles i närheten av Da Lat, bara 50 km bort. Planera in en hel dag här så kanske du hinner besöka Domaine de Marie-kyrkan och Cathedral of Da Lat också.

Låt inte några språkbarriärer skrämma dig! Gör din tid i Lam Dong än mer givande genom att försöka lära dig några uttryck på språket som talas i landet. Sätt igång med att lära dig säga "Chúc sức khoẻ!". Det betyder 'skål!'. Du anser kanske att Tôi không hiểu är lite lättare att uttala? Frasen betyder ”jag förstår inte”.

Mat, dans och musik – nationaldagsfirandet uppvisar det bästa ett land har att erbjuda. Försäkra dig om att du hinner hänga med lokalbefolkningen under Vietnam självständighetsdag den 2 september.

Med bara en liten summa av din resekassa kvar i din börs och några fantastiska minnen för resten av livet är det dags att säga Tạm biệt till Pang Xim.

Är du på väg hem med flyg? Planera en rutt, packa din kappsäck och ställ in väckarklockan. Den närmast belägna flygplatsen är Buon Ma Thuot, som ligger cirka 75 km norr om Pang Xim.