Reserestriktioner kan gälla för Vietnam, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Bac Binh - 268 att välja från

Hotell från 699 kr

Kolla hotellpriser i Bac Binh

Bac Binh hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bac Binh
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Bac Binh

I Bac Binh finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Bac Binh med omnejd:

  • White Sand Dunes
  • Bau Trang utsiktspunkt

När du förebereder din resa till Bac Binh kan du använda MrJet för att hitta ett bra flyg till flygplatsen i Da Lat (DLI-Lien Khuong). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar bra för dig.

När passar det bäst att utforska Bac Binh?

Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Bac Binh, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Bac Binh brukar vara maj och augusti, och de kallaste december och februari. De regnigaste månaderna är oktober och juni, medan de torraste är februari och mars.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 28°C under dagen och 20°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 23°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 13 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 30°C under dagen och 24°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 16 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 20°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 13 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Bac Binh ligger på 47 millimeter.