Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
Ikväll
Till helgen
31 jan. - 2 feb.
Nästa helg
7 feb. - 9 feb.

Ilha do Governador hotell

Linx Galeão 698 kr
Linx Galeão

Linx Galeão

Avenida Vinte de Janeiro, s/n, Rio de Janeiro, RJ
   
  3.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell i Rio de Janeiro ligger 0,1 km från Baía de Guanabara och mindre än 15 km från Sambodrome (plats för sambaparader) och Sao Januario Stadium. Quinta da Boa Vista och RioZoo ligger också mindre än 15 km härifrån.

  Rio Aeroporto Hotel 998 kr
  Rio Aeroporto Hotel

  Rio Aeroporto Hotel

  Av. Vinte de Janeiro, S/N – 3rd Floor, Tom Jobim International Airport, Rio de Janeiro, RJ
    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Rio de Janeiro ligger 0,1 km från Baía de Guanabara och mindre än 15 km från Sambodrome (plats för sambaparader) och Sao Januario Stadium. Maracanã (stadion) och Museu do Amanhã ligger också mindre än två mil härifrån.

   Aerotel Airport Transit Hotel 571 kr
   Aerotel Airport Transit Hotel

   Aerotel Airport Transit Hotel

   Tom Jobim Int'l Airport, Terminal 2, Lvl. 3, S. Pier, Int'l Departures, Rio de Janeiro, RJ
     
    2.5 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell i Rio de Janeiro ligger 0,1 km från Baía de Guanabara och mindre än 15 km från Sambodrome (plats för sambaparader) och Quinta da Boa Vista. Sao Januario Stadium och RioZoo ligger också mindre än 15 km härifrån.

    Hotel Caracas Rio Aeroporto Galeão 412 kr
    Hotel Caracas Rio Aeroporto Galeão

    Hotel Caracas Rio Aeroporto Galeão

    Praia de Guanabara 633, Freguesia, Rio de Janeiro, RJ
      
     3.5 av 5.0 Stjärnor

     Detta hotell i Freguesia (Ilha) ligger 0,1 km från Baía de Guanabara och mindre än två mil från Sao Januario Stadium och Quinta da Boa Vista. Sambodrome (plats för sambaparader) och Maracanã (stadion) ligger också mindre än 25 km härifrån.

     Karta

     Använd MrJet om du vill hitta rätt hotell i Ilha do Governador

     Om du bestämt att Ilha do Governador är nästa resmål är det dags att klura på vilket slags boende som kan passa dig. Med MrJet går beslutsprocessen lite snabbare. Våra sökverktyg gör det lätt att leta upp hotell i Ilha do Governador på bara några sekunder, och alternativen är bekvämt sammanställda i en lista. Ett annat sätt att söka är genom att kika på hotellen som markerats på en detaljerad karta. Det är rätt metod om du vill se till att ha nära till stadens spännande attraktioner. På tal om det, du kan filtrera din sökning för att hitta hotell i närheten av destinationens viktigaste landmärken. Det passar dem som redan har ett hum om vad de vill ha nära till under semestern. Med hjälp av hotellbeskrivningarna får du sedan överblick över hotellrum och bekvämligheter, så att du kan välja ett boende som antingen är lyxigt, helt krusidullfritt, eller någonstans mitt emellan.

     Planera resan till ditt hotell i Ilha do Governador

     MrJet hjälper inte bara till att hitta rätt hotell i Ilha do Governador, vi assisterar även när du planerar resan dit. Det spelar ingen roll vilken stad du reser från när du bokar flyg till Ilha do Governador. Ange det flygbolag och den rutt som passar dina önskemål och din budget. Välj sedan resedatum, så gör vi resten. Du som snabbt vill åka från flygplatsen till hotellet kan se till att en bil väntar på dig vid ankomst. Varför inte undersöka om det finns något lämpligt erbjudande på hyrbilar? Det går inte att nog understryka hur mycket smidigare semestern blir när du inte måste anpassa dig efter kollektivtrafiken. Det finns fantastiska sevärdheter bortom stadens gränser, vare sig vill vill besöka små byar eller susa fram på landsbygden.

     Saker att göra nära ditt hotell i Ilha do Governador

     Väl framme i Ilha do Governador väntar mängder av aktiviteter och med MrJet kan du skräddarsy resplanen. Det är bara att prova vårt verktyg för att hitta aktiviteter, så ser du snabbt vad det finns för populära landmärken och attraktioner vid ditt hotell i Ilha do Governador. Med hjälp av den här användarvänliga tjänsten kommer din vistelse i Ilha do Governador att bli oförglömlig. Det är sant vare sig du vill koppla av, hitta barnvänliga saker att göra, eller åka på sightseeing bland alla sevärdheter.


     Nya recensioner av hotell i Ilha do Governador av resenärer som dig

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma