Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
5 juni - 7 juni
Nästa helg
12 juni - 14 juni

Port-Saint-Louis-du-Rhone hotell

Hôtel Les Trois Voiles 785 kr
Hôtel Les Trois Voiles

Hôtel Les Trois Voiles

Port Napoleon ZI du Mazet, Rue Canal Saint Antoine l Ermite, Port-Saint-Louis-du-Rhone
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell vid havet ligger 0,1 km från Camargues regionala naturpark och mindre än en mil från Plage Napoleon och PLage Olga. Plage de Piemanson och Plage d'Arles ligger också mindre än 25 km härifrån.

  Hotel Francois Hämta priser
  Hotel Francois

  Hotel Francois

  1 Rue Joseph Gallas, Port-Saint-Louis-du-Rhone
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell i Port-Saint-Louis-du-Rhone ligger 0,1 km från Camargues regionala naturpark och 4,3 km från PLage Olga. Plage Napoleon ligger 8,2 km härifrån.

   Hotel Restaurant La Plage Hämta priser
   Hotel Restaurant La Plage

   Hotel Restaurant La Plage

   Route de la plage Napoléon, Port-Saint-Louis-du-Rhone
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta hotell vid floden ligger 0,1 km från Camargues regionala naturpark och 3,4 km från Plage Napoleon. Lionbukten och PLage Olga ligger också mindre än en mil härifrån.

    La Villa Ioanes Hämta priser
    La Villa Ioanes

    La Villa Ioanes

      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna villa i Port-Saint-Louis-du-Rhone ligger 0,1 km från Camargues regionala naturpark och mindre än en mil från PLage Olga och Plage Napoleon. Plage de Piemanson och Lionbukten ligger också mindre än två mil härifrån.

     Karta

     Hitta hotell i Port-Saint-Louis-du-Rhone


     Många turister vill besöka Port-Saint-Louis-du-Rhone, men om du inte kan hitta boende och letar efter andra alternativ, kan dessa städer i närheten vara något för dig.

     • 3 hotell i Salin-de-Giraud
     • 5 hotell i Fos-sur-Mer
     • 4 hotell i Port-de-Bouc

     Utforska Port-Saint-Louis-du-Rhone


     I Port-Saint-Louis-du-Rhone finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Port-Saint-Louis-du-Rhone med omnejd:

     • Lionbukten
     • Camargue
     • Saint Sauveur-kyrkan
     • Fos-sur-Mer Park
     • Lighthouse of the Fort de Bouc
     • Fort de Bouc
     • Saint Blaise arkeologiska utgrävningsplats

     När du planerar resan till Port-Saint-Louis-du-Rhone kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Marseille (MRS-Marseille - Provence). Du kan välja antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Port-Saint-Louis-du-Rhone?


     Om du funderar på när det är bäst att åka till Port-Saint-Louis-du-Rhone, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Port-Saint-Louis-du-Rhone brukar vara juli och augusti, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är oktober och april, medan de torraste är juni och juli.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 3°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 8°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 5 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 29°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 5 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 7 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Port-Saint-Louis-du-Rhone ligger på 22 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma