Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
14 aug. - 16 aug.
Nästa helg
21 aug. - 23 aug.

Châteauneuf-du-Pape hotell

Chateau Des Fines Roches Hämta priser
Chateau Des Fines Roches

Chateau Des Fines Roches

   
  4.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta hotell med romantisk prägel i Châteauneuf-du-Pape ligger mindre än 2 km från Chateau Fortia och Château de Châteauneuf-du-Pape. Place du Portail och Chateau de Vaudieu ligger också 5 km härifrån.

  La Sommellerie 1 450 kr
  La Sommellerie

  La Sommellerie

    
   3.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta hotell ligger vid floden, endast 9,4 km från Amfiteatern i Orange och mindre än två mil från Triumfbågen i Orange och Fort S:t Andre. Mindre än två mil härifrån hittar du dessutom Musee du Petit Palais och Pont Saint-Bénézet.

   Espace de l'Hers B&B Hämta priser
   Espace de l'Hers B&B

   Espace de l'Hers B&B

   5 chemin de l'hers, Châteauneuf-du-Pape, PROVENCE-ALPES-CÔTE D'AZUR
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Detta bed and breakfast på landet ligger tio minuters promenad från Place du Portail och Château de Châteauneuf-du-Pape. Chateau Fortia och Chateau de Vaudieu ligger också 3 km härifrån.

    Home 12 "les Vignes" Hämta priser
    Home 12 "les Vignes"

    Home 12 "les Vignes"

    12 Rue Jean Henri Fabre, Châteauneuf-du-Pape, Provence - Alpes - Côte d'Azur
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna lägenhet i Châteauneuf-du-Pape ligger nära Place du Portail och Château de Châteauneuf-du-Pape. Chateau Fortia och Chateau de Vaudieu ligger också 3 km härifrån.

     Topperbjudanden på lyxhotell i Châteauneuf-du-Pape

     Chateau Des Fines Roches Hämta priser
     Chateau Des Fines Roches

     Chateau Des Fines Roches

       
      4.0 av 5.0 Stjärnor

      Detta hotell med romantisk prägel i Châteauneuf-du-Pape ligger mindre än 2 km från Chateau Fortia och Château de Châteauneuf-du-Pape. Place du Portail och Chateau de Vaudieu ligger också 5 km härifrån.

      Karta

      Hitta hotell i Châteauneuf-du-Pape


      Du tänker alltså ta en semester i Châteauneuf-du-Pape? Om du vill ha ett boende som ligger nära sevärdheterna, kan du ange dina semesterdatum och använda filtren bredvid sökresultaten för att hitta något nära höjdpunkter såsom Châteauneuf-du-Pape. Du kan välja bland 7 hotell och andra boendealternativ i Châteauneuf-du-Pape.


      Topphotell och andra boendealternativ i Châteauneuf-du-Pape


      Det går lätt att hitta någonstans att bo i Châteauneuf-du-Pape med MrJet, det är bara att söka efter hotell som erbjuder höghastighetsinternet, en pool eller gratis flygtransfer till exempel. Använd gärna filtren för att begränsa din hotellsökning och få bekvämligheter som är viktiga för dig, såsom pentry på rummet eller luftkonditionering.


      Dessa hotell i Châteauneuf-du-Pape får bra betyg av resenärerna, som brukar gilla deras pool:

      • La Sommellerie
      • Chateau Des Fines Roches
      • Designerhus i Fredlig Provence Village

      Utforska Châteauneuf-du-Pape


      Det pittoreska Châteauneuf-du-Pape är känt för sina restauranger och sina vingårdar. Populära sevärdheter i Châteauneuf-du-Pape med omnejd:

      • Châteauneuf-du-Pape
      • Place du Portail
      • Chateau de la Gardine
      • Chateau Fortia
      • Chateau de Vaudieu
      • Amfiteatern i Orange
      • Triumfbågen i Orange

      När du förebereder din resa till Châteauneuf-du-Pape kan du använda MrJet för att boka ett bra flyg till flygplatsen i Avignon (AVN-Caumont). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som passar bra för dig.


      När passar det bäst att utforska Châteauneuf-du-Pape?


      Om du försöker komma fram till när det är bäst att resa till Châteauneuf-du-Pape, kan denna info om vädret vara till hjälp under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Châteauneuf-du-Pape brukar vara juli och augusti, och de kallaste januari och februari. De regnigaste månaderna är oktober och maj, medan de torraste är februari och april.


      Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

      • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 16°C under dagen och 1°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 5 millimeter under denna period.
      • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 28°C under dagen och 7°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 7 millimeter.
      • Medeltemperaturerna under juli till september är 31°C under dagen och 13°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
      • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 22°C under dagen och 3°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
      • Snittet för den årliga nederbörden i Châteauneuf-du-Pape ligger på 26 millimeter.

      Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma