Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga hotell i Cataguases - 20 att välja från

Hotell från 204 kr

Kolla hotellpriser i Cataguases

Cataguases hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Cataguases
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Utforska Cataguases

I Cataguases finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Cataguases med omnejd:

  • Parque Acqua Fresh
  • Catedral de São Sebastião
  • Praça Félix Martins
  • Barracão-konserthus

När du planerar din resa till Cataguases kan du använda MrJet för att boka ett passande flyg till flygplatsen i Juiz de Fora (IZA-Itamar Augusto Cautiero Franco). Du kan ställa in antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta det som passar dina behov.

När passar det bäst att utforska Cataguases?

Om du undrar när det är bäst att resa till Cataguases, kan denna info om vädret vara till hjälp under planeringen av resan. De varmaste månaderna i Cataguases brukar vara januari och februari, och de kallaste juli och juni. De regnigaste månaderna är januari och februari, medan de torraste är augusti och juni.

Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

  • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 31°C under dagen och 21°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 17 millimeter under denna period.
  • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 29°C under dagen och 16°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 12 millimeter.
  • Medeltemperaturerna under juli till september är 26°C under dagen och 16°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 8 millimeter.
  • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 30°C under dagen och 18°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 14 millimeter.
  • Snittet för den årliga nederbörden i Cataguases är 51 millimeter.