Början av huvudsektionen
Typ av resa
Flyg 1
Flyg 2
Flyg 3
Flyg 4
Flyg 5
På grund av reseråden i samband med coronaviruset (covid-19) kan vissa destinationer vara otillgängliga under vissa datum. Läs mer.
Ikväll
Till helgen
10 juli - 12 juli

Bordeaux-Saint-Clair hotell

Le Domaine des Platanes Hämta priser
Le Domaine des Platanes

Le Domaine des Platanes

44- 46 Route d'Etretat, Bordeaux-Saint-Clair, Normandie
   
  0.0 av 5.0 Stjärnor

  Detta pensionat vid stranden i Bordeaux-Saint-Clair ligger 2,9 km från Turisttåg mellan Etretat och Caux och 4,2 km från Étretat Beach. Étretats trädgård och Falaise d'Amont ligger också 5 km härifrån.

  Les Hauts d'Etretat Hämta priser
  Les Hauts d'Etretat

  Les Hauts d'Etretat

  50 route d'epivent, Bordeaux-Saint-Clair
    
   0.0 av 5.0 Stjärnor

   Detta pensionat med golfbana i Bordeaux-Saint-Clair ligger 3,1 km från Alabasterkusten och 4,6 km från Turisttåg mellan Etretat och Caux. Étretat Beach och Falaise d'Aval ligger också mindre än en mil härifrån.

   La Charmeuse D'etretat Hämta priser
   La Charmeuse D'etretat

   La Charmeuse D'etretat

   44-46 Route d'Etretat, Le Domaine des Platanes, Bordeaux-Saint-Clair, Normandie
     
    0.0 av 5.0 Stjärnor

    Denna stuga i Bordeaux-Saint-Clair ligger 2,9 km från Turisttåg mellan Etretat och Caux och 4,2 km från Étretat Beach. Étretats trädgård och Falaise d'Amont ligger också 5 km härifrån.

    Comfortable Holiday Home in Etretat Near Beach Hämta priser
    Comfortable Holiday Home in Etretat Near Beach

    Comfortable Holiday Home in Etretat Near Beach

    26 ter Route de Saint Clair, Bordeaux-Saint-Clair, Normandie
      
     0.0 av 5.0 Stjärnor

     Denna semesterbostad på landet ligger 0,1 km från Alabasterkusten och 2,6 km från Étretat Beach. Étretats trädgård och Falaise d'Amont ligger också 3 km härifrån.

     Karta

     Utforska Bordeaux-Saint-Clair


     I Bordeaux-Saint-Clair finns det mycket att se och göra. Populära sevärdheter i Bordeaux-Saint-Clair med omnejd:

     • Alabasterkusten
     • Turisttåg mellan Etretat och Caux
     • Falaise d'Amont
     • Étretat Beach
     • Le Valaine
     • Pointe de la Courtine
     • Fécamp Beach

     När du förebereder din resa till Bordeaux-Saint-Clair kan du använda MrJet för att hitta ett passande flyg till flygplatsen i Deauville (DOL-Normandie). Du kan bestämma antal mellanlandningar, flygbolag och avresetid i sökningen för att hitta något som du vill ha.


     När passar det bäst att utforska Bordeaux-Saint-Clair?


     Om du försöker komma fram till när det är bäst att åka till Bordeaux-Saint-Clair, kan denna info om vädret vara bra att ha under reseplaneringen. De varmaste månaderna i Bordeaux-Saint-Clair brukar vara augusti och juli, och de kallaste februari och januari. De regnigaste månaderna är december och januari, medan de torraste är juni och februari.


     Här kommer en prognos över hur mycket regn och vilka temperaturer du kan förvänta dig:

     • Medeltemperaturerna mellan januari och mars ligger på 11°C under dagen och 2°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden är 7 millimeter under denna period.
     • Om du reser hit mellan april och juni, ligger medeltemperaturerna på 18°C under dagen och 6°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden ligger på 6 millimeter.
     • Medeltemperaturerna under juli till september är 21°C under dagen och 12°C under natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 6 millimeter.
     • Mellan oktober och december ligger medeltemperaturerna på 17°C under dagen och 5°C på natten. Den genomsnittliga nederbörden under denna period är 9 millimeter.
     • Snittet för den årliga nederbörden i Bordeaux-Saint-Clair ligger på 28 millimeter.

     Priser reflekterar det lägsta "grundpriset" som hittats över de nästa 30 dagarna. Priser kan ändras, och det kan hända att de inte inkluderar skatter och avgifter, serviceavgifter, extra personavgifter eller oförutsedda avgifter som rumservice. Omräkningskurser tillhandahålls för din bekvämlighet. De är baserade på dagens växelkurs, men hotellet kommer att debitera dig i den lokala valutan. Lokala kostnader kan tillkomma