Reserestriktioner kan gälla för Italien, som till exempel självisolering, på grund av covid-19.

Billiga hotell i Bergamo - 494 att välja från

Hotell från 276 kr

Kolla hotellpriser i Bergamo

Bergamo hotell

Hittar du inte det du letar efter?
Se alla tillgängliga boenden i Bergamo
Visa alla boenden
Lägsta pris per natt som vi hittade under de senaste 24 timmarna, baserat på 1 natt för 2 vuxna. Priser och tillgänglighet kan komma att ändras. Ytterligare villkor kan gälla.

Topperbjudanden på budgethotell i Bergamo

Topperbjudanden på lyxhotell i Bergamo

Semester mot en fond av alper - Bergamo

Är du Italienfrälst men har varit i Milano, Venedig och Rom och vill se en ny stad, eller är du bara nyfiken överlag? I så fall är Bergamo en riktigt intressant italiensk stad att besöka. Konstnären Carvaggio och polentans hemstad. Skölj ner polentan, denna maträtt som är gjord av en majsgröt, med muscat-vinet och saken är biff. För den som föredrar vedugnsbakad pizza finns det gott om alternativ. Välkommen till den italienska pärlan inte långt från Gardasjön. Skulle du vilja besöka Milano, där regionens nattliv finns, ligger Milano endast 45 minuter bort och det går utmärkt att ta tåget den natursköna sträckan mellan Bergamo och Milano. I Bergamo möts två alpdalar och Bergamo stoltserar med en vacker fond av, om vintern snötäckta, berg.

Hotell Bergamo

Söker du ett hotell i Bergamo? Resebyrån MrJet kan erbjuda dig allt från budgetboende till lyx. Använd vårt sökverktyg för att enkelt hitta och boka prisvärda hotellrum i Bergamo. Du väljer själv om det är priset, antalet stjärnor eller hotellets läge som är viktigast när du bokar ditt hotell i Bergamo. Vi kan självklart även erbjuda billiga hotell i hela världen, samt i andra städer i Italien, som Rom eller Venedig. Bergamo är indelat i en äldre och en yngre stadsdel. Här finns keltiska, venetianska och romerska byggnader. Den arkitekturintresserade har sannerligen många intryck att hämta i Bergamo. I den yngre stadsdelen blandas nytt och gammalt.

Linbana mellan nytt och gammalt

Väl i Bergamo finns många sevärdheter: ta linbana (funicolare) eller buss till den äldre stadsdelen, Citta Alta, eller lev stadslivet i Citta Bassa som är den lägre och yngre staden. På väg med linbanan får du en fantastisk utsikt. I Citta Alta kan du strosa på gator och torg. Piazza Vecchia är det centrala torget, där ligger katedralen och en venetiansk fontän från Bergamos venetianska era. I den lägre stadsdelen finns shoppingkvarteren. Det kan vara dyrt med hotell i Bergamo men det finns även prisvärda alternativ. Var ute i god tid och du får en prisvärd, härlig semester i Bergamo! En halvtimme bort finns badmöjligheter vid sjön Lago D’Iseo.