Viktigt: På grund av covid-19 kan reserestriktioner ha införts för den här destinationen, så som specifika boenderestriktioner. Kontrollera hälsoinformation från nationella och lokala källor för destinationen innan du bokar.

Billiga flygbiljetter till Bergamo

Förslag på billiga flygresor till Bergamo

Priserna var tillgängliga under de sju senaste dagarna och börjar på 749 kr för enkelflyg och 1 217 kr för resor tur-och-retur, för den angivna perioden. Priser och tillgänglighet kan ändras. Ytterligare villkor gäller.

tors 27 maj
ARN
Stockholm
MXP
Milano
749 kr
Air Baltic
ons 14 juli
ARN
Stockholm
MXP
Milano
764 kr
Vueling Airlines
ons 14 juli
ARN
Stockholm
MXP
Milano
804 kr
easyJet
lör 5 juni
ARN
Stockholm
LIN
Milano
1 085 kr
Iberia
mån 24 maj - sön 30 maj
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 217 kr
Lufthansa
fre 21 maj
ARN
Stockholm
LIN
Milano
1 277 kr
KLM
mån 24 maj - sön 30 maj
ARN
Stockholm
LIN
Milano
1 285 kr
Lufthansa
mån 18 okt. - ons 27 okt.
ARN
Stockholm
LIN
Milano
1 323 kr
SAS
tors 26 aug. - mån 30 aug.
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 371 kr
Swiss International Air Lines
tors 26 aug. - mån 30 aug.
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 477 kr
Austrian Airlines
ons 19 maj
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 486 kr
LOT-Polish Airlines
tors 26 aug. - mån 30 aug.
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 583 kr
Eurowings
tors 26 aug. - mån 30 aug.
ARN
Stockholm
MXP
Milano
1 611 kr
Vueling Airlines
sön 4 juli
GOT
Göteborg
MXP
Milano
1 621 kr
Iberia

Tips för att hitta billiga flyg

❓ Hur mycket kostar det att flyga till Bergamo?

✔️ Priset för resor tur-och-retur till Bergamo varierar mellan 1 217 kr och 1 621 kr. Resenärer som bokar en enkelbiljett till Bergamo kan hitta fantastiska flyg för så lite som 749 kr. Tips för fyndjägare: Maj är den bästa månaden att hitta ett billigt flyg till Bergamo.

❓ Hur hittar jag det billigaste flyget till Bergamo?

✔️ Flygpriserna till Bergamo varierar stort, beroende på ett flertal olika faktorer. Det är lättare att hitta ett billigt flyg till Bergamo om du är flexibel med datum för avgång och återresa, men dessutom kan valet av flygplats och flygbolag påverka biljettpriserna. För att hitta de bästa erbjudanden kan du försöka ändra sökkriterierna för att täcka alternativa datum och flygplatser. MrJet erbjuder stora rabatter, ett enormt utbud av flygbolag och en användarvänlig bokningsplattform, så det är enkelt för dig att hitta det perfekta flyget till Bergamo, oavsett om du bokar en affärsresa, letar efter en spontan weekendresa eller planerar familjesemestern. Så vad säger du — fönster eller gång?

❓ Vilka är de bästa flygbolagen som flyger till Bergamo?

✔️ Om du vill boka ett flyg till Bergamo kan du hitta ett stort antal flygbolag att välja mellan, som till exempel Air Baltic, Vueling Airlines, easyJet, Iberia, Lufthansa, KLM, SAS, Swiss International Air Lines, Austrian Airlines, LOT-Polish Airlines, Eurowings. MrJet gör det enkelt att jämföra flyg för att se vilket flygbolag som passar dig bäst, så att du kan få ut så mycket som möjligt för pengarna och kan koppla av under flygresan.

❓ Kan jag avboka mitt flyg till Bergamo med MrJet?

✔️ Vi vet hur det är — livet kan vara oberäkneligt, planer kan ändras och du behöver flexibilitet. Om du behöver ändra eller avboka ditt flyg till Bergamo kan du kontakta MrJet via kundtjänstportalen, där du dessutom hittar praktiska resetips, som täcker allt från flyg och hyrbilar till aktiviteter och hotell.

❓ Hur söker man efter ett flexibelt flyg till Bergamo?

✔️ För att få ut så mycket som möjligt av MrJets flexibla flygalternativ kan du använda rullgardinsmenyn på flygsidan. Du hittar menyn genom att klicka på knappen "Avancerade alternativ". Härifrån kan du anpassa dina sökinställningar för att hitta det perfekta flyget för dig. När du har sökt efter ditt flyg kan du dessutom jämföra priser på närliggande datum genom att klicka på länken "Visa flexibla datum" ovanför sökresultaten.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att boka ett flyg?

✔️ Det verkar vara bäst att boka flyg på fredag. Vi har märkt att biljetter som bokades på fredagar gav resenärer de bästa erbjudandena i genomsnitt 2020. Däremot verkar onsdag vara den värsta dagen att köpa flygbiljetter, då det var den dagen som visar det högsta snittpriset baserat på efterfrågan hos MrJet 2020.

❓ Vilka är de billigaste dagarna att flyga?

✔️ Vi analyserade efterfrågan efter flyg på MrJet 2020 och måndagar visade sig vara den billigaste dagen att flyga. Det är definitivt något du borde ha i åtanke när du bokar nästa resa! Helgen kan verka vara den mest logiska tiden att börja semester, men flygbiljetter var i genomsnitt dyrare för flyg som agvick på lördagar, så det kan vara värt att tänka på när du planerar nästa resa.

*Enligt efterfrågan efter flyg på ebookers.com från januari till december 2020. Besparingar kan variera beroende på vilka alternativ som har valts.

Du kan använda MrJet för att söka efter de bästa flygen till Bergamo

Nu när du har valt var du vill åka är det enda som kvarstår att boka ditt flyg till MIL. Det är då MrJet kan hjälpa dig; våra verktyg gör det enkelt att se precis vilka rutter och flygbolag som finns tillgängliga för de datum du vill resa. Du kan också välja om du vill se endast återbetalbara flyg eller kanske rutter med mer än en destination. Dessutom, om du har ett specifikt flygbolag i åtanke, kan du söka efter om de erbjuder flyg till Bergamo.

Såhär ser du de billigaste erbjudandena på flyg till MIL

Om du vill vara resesmart och få de bästa kapen på billiga flyg till Bergamo kan det löna sig att söka runt lite på MrJet. Priser kan variera, inte bara säsong till säsong och under populära semesterperioder, men från dag till dag. På grund av detta kan det hjälpa att vara något flexibel när det kommer till när du väljer att flyga så att du inte betalar för mycket för ditt flyg till Bergamo. Om du är ute efter någonstans att bo under din semester kan du också boka hotell i Bergamo samtidigt som du bokar ditt flyg. Genom att boka båda två samtidigt får du upp till 15% rabatt på totalbeloppet och våra specifika och informativa hotellbeskrivningar gör det enkelt att hitta det boende som är perfekt för dig.

Få en rivstart på din resa till Bergamo

Om du planerar att spendera mestadels av din semester i Bergamo kommer du förmodligen undan med att använda endast lokaltrafik eller att utforska till fots. Om du istället vill utforska närområdet och regionen runtom staden kan du ta en titt på våra hyrbilserbjudanden och boka dig ett fordon innan du ger dig iväg. Du kommer då att ha en bil väntandes när ditt flyg till Bergamo landat på flygplatsen. På tal om sightseeing, om du behöver idéer på saker att göra i Bergamo kan du ta en titt på vårt verktyg för saker att göra.


Behöver du en hyrbil efter flygresan?

Economy

Chevrolet Spark eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Chevrolet Spark

Compact

Ford Focus eller liknande
  • 4 personer
undefined Airport (undefined)
Ford Focus

Midsize

Toyota Corolla eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Toyota Corolla

SUV

Jeep Compass eller liknande
  • 5 personer
undefined Airport (undefined)
Jeep Compass

Biljettpris, skatter och avgifter: Priserna hittades på MrJet.se och uppdateras dagligen. De inkluderar alla skatter och avgifter förutom bagageavgift.

Återbetalningar, ändringar, inställda flyg: För ändringar i resplanen, om sådana tillåts i priset, debiterar MrJet.se en serviceavgift på £10.00 / 45.00 Euro utöver eventuella tillkommande kostnader för nytt biljettpris och tillkommande skatter.

Övriga villkor: Tidtabeller, biljettpriser, och villkor kan ändras utan föregående meddelande. Antalet platser är begränsat och kanske inte tillgängliga på alla flyg, datum och destinationer. Priser återbetalas inte retroaktivt eller som ersättning för helt eller delvis outnyttjad biljett. Biljetter kan ej överlåtas eller återbetalas. Gällande biljettregler för vald resplan visas före bokning.